Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Időről időre mindenkinek vannak rosszabb, elveszettebb periódusai”

Két új dalt mutatott be őszre várható új lemezéről az Asking Alexandria. A zenekar júliusban a Budapest Parkban koncertezik.

0514asking

Where Do We Go From Here? lesz a címe az Asking Alexandria új albumának, amely ősszel jelenik meg a Better Noise Music kiadó gondozásában. Az első single, a Dark Void után most két újabb friss témát tett közzé a zenekar, ezek címe Psycho és Bad Blood. „Mivel a világ ránézésre napról napra sötétebb, könnyű belátni, miért küzdenek közülünk oly sokan szorongással, depresszióval, magánnyal – mondta Ben Bruce gitáros még az első szerzemény bemutatásakor. – A dal arról szól, miként szállj szembe a fejedben lakozó démonokkal, és miként tedd oda magad a legelszántabban, hogy megmentsd magad: a belső erő megleléséről, amivel kirángathatod magad a sötétségből. A következő lemez egésze ezt a kérdéskört boncolgatja. Mindannyiunknak megvannak a maga küzdelmei és akadályai, a saját utunkon mindannyian egyéni kihívásokkal és nehézségekkel szembesülünk, de mindenkiben ott lakozik a belső erő, hogy összeszedje magát. Mindig ott a fény az alagút végén. Szerintem megnyugtató lehet a tudat, hogy nem vagyunk ezzel egyedül, hiszen időről időre mindenkinek vannak rosszabb, elveszettebb periódusai. Mind egy cipőben járunk, és az új albumunk remélhetőleg segít majd az embereknek átverekedni magukat a legnehezebb időkön.”

A zenekar még a megjelenés előtt turnéra indul, amely Magyarországot sem kerüli el: a csapat július 2-án a Budapest Parkban koncertezik. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.