Shock!

december 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

I Am The Highway: klipes Chris Cornell-feldolgozás Ann Wilsontól

Hivatalos klipet mutatott be az Audioslave I Am The Highway dalához Ann Wilson. A feldolgozás a Heart énekesnőjének ősszel megjelent feldolgozáslemezén, az Immortalon szerepel.

0102annwilson

Még szeptemberben jelentette meg Immortal című tribute-albumát Ann Wilson, amelyre kizárólag már elhunyt zenészlegendák dalait rögzítette a Heart énekesnője. A kollekción többek között David Bowie, Tom Petty, Glenn Frey, George Michael, Amy Winehouse, Leslie Gore és további előadók szerzeményei kaptak helyet, és természetesen nem maradhatott ki a sorból Chris Cornell sem. A Soundgarden 2017-ben elhunyt frontemberével szoros baráti és szakmai kapcsolatot ápolt Ann, aki seattle-i illetősége révén egészen fiatal kora óta ismerte az öngyilkosságot elkövetett énekest. „Ez az Audioslave-dal a kedvencem Christől”, mondja az I Am The Highway most megklipesített feldolgozásáról. „Nagyon sokat jelent számomra, mert Chris a barátom volt. A dal szövege az elégedetlenségről, az elidegenedésről szól, és valaki olyanról, aki éppen úton van: sem a barátaival, sem a hazugokkal nem fog időt tölteni.”

A Hearttól egyébként hamarosan megjelenik egy koncertlemez is, és szó van róla, hogy az utóbbi évek feszültségei után idén turnéznának is a Wilson nővérek.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.