Shock!

február 16.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Huszonkilenc év után újra az amerikai Top 10-ben az Appetite For Destruction

gunsnroses_acIsmét az amerikai Top 10-be került a Guns N' Roses Appetite For Destruction lemeze. Mindez természetesen a frissen megjelent deluxe újrakiadásnak köszönhető.

Huszonkilenc év után ismét az Egyesült Államokban legkelendőbb tíz nagylemez között szerepel a Guns N' Roses debütáló albuma, az Appetite For Destruction. A lemez utoljára az 1989. április 15-ei héten szerepelt a Billboard 200 első tíz helyezettje között (akkor a nyolcadik volt), most pedig a június 29-én piacra dobott deluxe kiadásnak, illetve a Locked N' Loaded boxnak köszönhetően a tizedik helyre került: összesen mintegy 33 ezer példányban kelt el a tengerentúlon az elmúlt héten.

Az Appetite For Destruction minden idők egyik legnagyobb példányszámban elkelt könnyűzenei kiadványa, amelyen ráadásul nem fog az idő, és továbbra is évi többszázezer példány fogy belőle. A lemez napjainkig csak az Államokban tizennyolcszoros platina, világszerte összesen pedig még a legmértékadóbb becslések szerint is több mint 30 milliót adtak el belőle.

A Guns N' Roses jelenleg Európában turnézik. A deluxe újrakiadásról hamarosan nálunk is olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
#1 rockart 2018-07-09 12:02
Ilyen qrva egyszerű az a bizonyos képlet. :-) Egyszer kell nagyon jót alkotni, aztán az hosszú távon is kifizetődő marad! Kétségtelen, hogy zseniálisat alkottak ezzel az albummal (is). Bármit adnak ki, itt a GN'R név már olyan "brand"-et képvisel, hogy garantált a pénzügyi siker. Biztos vagyok benne, hogy az új albumot is (ami csak idő kérdése, hogy mikor jelenik meg) venni fogják, mint a cukrot.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.