Shock!

július 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Huszonkét év után távozik Udo Dirkschneider basszusgitárosa

Bejelentette távozását az U.D.O. soraiból Fitty Wienhold. A basszusgitáros több mint két évtizeden át zenélt együtt az Accept egykori frontemberével.

0920fitty

Mindössze néhány héttel a legfrissebb Steelfactory album kiadása után távozását jelentette be az U.D.O.-ból Fitty Wienhold basszer. „Huszonkét évet töltöttem Udóval barátként, illetve az U.D.O.-val basszusgitárosként, dalszerzőként, motiválóként és még ki tudja, miként", mondja a zenész a döntésről. „Most úgy döntöttem, új irányba indulok az életemmel, és távozom a csapatból. Az U.D.O. családot azonban nem hagyom el, hiszen mindez többről szólt, mint üzletről. Itt leszek, amikor szükség lesz rám – dalszerzőként, barátként, tanácsadóként, bármiként."

Wienhold utoljára októberben, egy Palma de Mallorca-i fellépésen áll majd színpadon az U.D.O.-val, utódjának személye egyelőre nem ismeretes.

 

Hozzászólások 

 
#1 atika 2018-09-20 11:51
Sajnalom ezt a donteset.Egy igazi kitarto metalarc Fitty,jo zenesz es dalszezo volt az UDOIban.Beindult a vandorlas a zenekarban,es nem egyszeru stabil zeneszt talani helyette.Tovabbi sikereket kivanok neki.Fitty rules!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.