Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Huszonkét év után távozik Udo Dirkschneider basszusgitárosa

Bejelentette távozását az U.D.O. soraiból Fitty Wienhold. A basszusgitáros több mint két évtizeden át zenélt együtt az Accept egykori frontemberével.

0920fitty

Mindössze néhány héttel a legfrissebb Steelfactory album kiadása után távozását jelentette be az U.D.O.-ból Fitty Wienhold basszer. „Huszonkét évet töltöttem Udóval barátként, illetve az U.D.O.-val basszusgitárosként, dalszerzőként, motiválóként és még ki tudja, miként", mondja a zenész a döntésről. „Most úgy döntöttem, új irányba indulok az életemmel, és távozom a csapatból. Az U.D.O. családot azonban nem hagyom el, hiszen mindez többről szólt, mint üzletről. Itt leszek, amikor szükség lesz rám – dalszerzőként, barátként, tanácsadóként, bármiként."

Wienhold utoljára októberben, egy Palma de Mallorca-i fellépésen áll majd színpadon az U.D.O.-val, utódjának személye egyelőre nem ismeretes.

 

Hozzászólások 

 
#1 atika 2018-09-20 10:51
Sajnalom ezt a donteset.Egy igazi kitarto metalarc Fitty,jo zenesz es dalszezo volt az UDOIban.Beindult a vandorlas a zenekarban,es nem egyszeru stabil zeneszt talani helyette.Tovabbi sikereket kivanok neki.Fitty rules!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.