Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Howard Jones nélkül folytatja tovább a Killswitch Engage

Máris megérkezett az év első sokkoló híre: elváltak egymástól Howard Jones énekes és a Killswitch Engage útjai. A frontember három stúdiólemezen és számos ultrasikeres turnén énekelt a massachusettsi metalcore-osoknál, a banda vele a mikrofonnál vált az új amerikai metalgeneráció egyik vezető erejévé.

„Úgy döntöttük, Howard Jones nélkül folytatjuk tovább", áll a Killswitch Engage közleményében. „Szeretjük Howardot és hálásak vagyunk neki azért a kilenc évért, amit eltöltött a zenekarban. Minden érintett tisztelete miatt nem fogjuk nyilvánosan megvitatni a döntés hátterében álló okokat. Howard a család tagja és mindig is az marad, csakis jókat tudunk kívánni neki. Az utódjának nagy csukákat kell majd kitöltenie, így igencsak alaposan kell dolgoznunk azon, hogy megtaláljuk a következő énekesünket. Jelenleg ez az elsődleges prioritásunk."

A világ legsikeresebb metalcore-osainak döntése aligha lepi meg a híveket, hiszen Jones és társai megromlott viszonyáról már 2010 eleje óta keringenek a pletykák: az énekes akkor kihagyta a banda észak-amerikai turnéját, de csak annyival intézték el a dolgot, hogy nem volt megfelelő állapotban. A Killswitch-et akkor a régi haver, az All That Remains frontember Phil Labonte segítette ki.

Nem tudni, szerepet játszott-e Howard távozásában Adam Dutkiewicz gitáros tavalyi side-projektje, a banda eredeti énekesével, Jesse Leech-csel gründolt Times Of Grace, de nem lepődnénk meg rajta, hogy Jesse hamarosan ismét a KSE mikrofonjánál találná magát...

A Killswitch Engage jelenleg nyolc teljesen kész demódallal rendelkezik, amelyek Mike D'Antonio basszusgitáros korábbi közlése szerint elég gyorsak, telistele blastbeatekkel.

 

Hozzászólások 

 
+4 #5 Tóth József 2012-01-05 20:18
nagyon sok jó lemezt hoztak össze közösen,ez tényleg rossz hír!Nálam egyébként a Times Of Grace lett a tavalyi év lemeze,nem féltem a KSE-t.Bárki is lesz az új énekes ez egy király zenekar.
Idézet
 
 
-7 #4 Mr. Cool 2012-01-05 14:40
A továbbiakban nagyobb jövőt jósolok Howardnak - zenéljen akárkivel - mint a KSEnek nélküle.
Idézet
 
 
+3 #3 M 2012-01-05 12:47
nem tudom honnan, de hirtelen az ugrott be, hogy visszajön Jesse. persze sztem se lesz akkor se új Alive, de azóta sem elveszett banda ez. mindenesetre Howard lécelése szomorú.
Idézet
 
 
+1 #2 tiBikEEe 2012-01-05 12:26
Lehet már náluk akárki az énekes nem fogják ők már megváltani a világot.... nem lesz itt már Alive... The end... meg hasonló albumok lehet akárki az énekes de ne legyen így :)
Idézet
 
 
-6 #1 mrataxi 2012-01-05 11:14
az utóbbi két kse lemezen howard hangján kívül nem sok minden volt értékelhető :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.