Shock!

szeptember 28.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Holnap a roncsokból: hallgasd meg a Mobilmánia karanténdalát!

0810mobilmaniaA zenekartagok otthonaiban, találkozás nélkül készült el a legújabb, Holnap a roncsokból című Mobilmánia-dal. A friss szerzeményhez drónos, otthoni, és stúdiós felvételekből készült videó.

Új dallal jelentkezett a Mobilmánia. „2020 tavasza sokáig emlékezetes lesz”, mondja Zeffer András. „Soha ilyennel még nem találkoztunk, hiszen szinte az egész földi élet megállt. Az első óvintézkedés természetesen a rendezvények betiltása volt, így mi, zenészek elsőként kerültünk karanténba, és az otthonunkban zenélgettünk, ki magányosan, mások kihasználva az internet adta lehetőségeket, online. Ebben az időszakban jött az ötlet: legyünk így, távol egymástól is együtt, majd egy dal-ötletemből Árpival összehoztunk egy általunk sokáig Covid-19 munkacímen emlegetett dalt. A többiek is beszálltak, alakítgattuk, szerkesztgettük, majd átadtuk Horváth Attila barátomnak, aki megírta a dal szövegét is, így lett a címe Holnap a roncsokból.”

A csapat tagjai egyenként rögzítették saját témáikat a szolnoki Denevér Stúdióban, a végeredmény alább máris meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.