Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Holnap a roncsokból: hallgasd meg a Mobilmánia karanténdalát!

0810mobilmaniaA zenekartagok otthonaiban, találkozás nélkül készült el a legújabb, Holnap a roncsokból című Mobilmánia-dal. A friss szerzeményhez drónos, otthoni, és stúdiós felvételekből készült videó.

Új dallal jelentkezett a Mobilmánia. „2020 tavasza sokáig emlékezetes lesz”, mondja Zeffer András. „Soha ilyennel még nem találkoztunk, hiszen szinte az egész földi élet megállt. Az első óvintézkedés természetesen a rendezvények betiltása volt, így mi, zenészek elsőként kerültünk karanténba, és az otthonunkban zenélgettünk, ki magányosan, mások kihasználva az internet adta lehetőségeket, online. Ebben az időszakban jött az ötlet: legyünk így, távol egymástól is együtt, majd egy dal-ötletemből Árpival összehoztunk egy általunk sokáig Covid-19 munkacímen emlegetett dalt. A többiek is beszálltak, alakítgattuk, szerkesztgettük, majd átadtuk Horváth Attila barátomnak, aki megírta a dal szövegét is, így lett a címe Holnap a roncsokból.”

A csapat tagjai egyenként rögzítették saját témáikat a szolnoki Denevér Stúdióban, a végeredmény alább máris meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.