Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hivatalosan is Andy James lett Jason Hook utódja a Five Finger Death Punch szólógitárosaként

Hivatalosan is megvált a Five Finger Death Punch Jason Hook szólógitárostól. A zenekar új tagja Andy James lett, aki a Budapestet is érintő év eleji Európa-turnén ugrott a mélyvízbe velük.

ffdp_k2020_05

Távozott a Five Finger Death Punch soraiból Jason Hook. A szólógitáros a 2009-es második nagylemez, a War Is The Answer óta zenélt a 21. század legsikeresebb új metálbandájában, és a hivatalos indoklás szerint egészségügyi nehézségei után döntöttek úgy, hogy kilép. Hook tavaly egy sürgősségi epehólyag-műtét miatt kényszerült huzamosabb ápolásra, majd miután visszatért társaihoz, a jelentkező komplikációk miatt ott kellett hagynia az év eleji európai turnét. Erre Andy James ugrott be a helyére, vele láthattuk végre első ízben Budapesten is a bandát. „Ami a távozásom okait illeti... nos, nem csupán egy van", írja Hook. „Egész életemben zenekarokban játszottam, és úgy érzem, mindent megtettem már ezen a téren, amit csak lehetett. Itt az ideje átadni a stafétát, és új kihívásokat keresni."

A csapat új szólógitárosa – nem elég meglepő módon – az említett Andy James lett, akinek első stúdiómunkája a frissen kiadott Decade Of Destruction, Volume 2 válogatáslemez Broken World című friss darabja volt a bandával.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.