Shock!

július 05.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hivatalos: új dalokon dolgozik a kultformáció

0713riverdogsFebruárban jelent meg a Last In Line első lemeze, a Heavy Crown, de máris új lemezen dolgozik egy másik csapatnyi régi zenésztárssal is Vivian Campbell: a Frontiers hivatalosan is bejelentette a Riverdogs leszerződtetését.

Leszerződtette a Frontiers kiadó a Riverdogsot, és mindez azt jelenti, hogy 2017 elején megjelenik a zenekar ötödik nagylemeze: Vivian Campbell gitáros, Rob Lamothe énekes/gitáros, Nick Brophy basszer/énekes és Marc Danzeisen dobos máris írják a dalokat az albumra.

Campbell annak idején először producerként került össze a Los Angeles-i Riverdogsszal, de aztán annyira egy húron pendültek, hogy be is szállt hozzájuk. A csapat 1990-ben, az Epicnél hozta ki első lemezét, amely egyből lenyűgözte a szakmát, de üzletileg nem jött be, és közben Vivian is bekerült előbb a Shadow Kingbe, majd a Def Leppardba, így a második albumon, az 1993-as Bone-on már nem játszott (pár éve megjelent egy eléggé low-budget kiadású harmadik anyag is World Gone Wild címmel). A csapat eredeti felállása 2003 környékén ismét összejött egy sessionre, de aztán nem lett a dologból semmi, viszont pár dal ebből az időszakból is maradt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.