Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hivatalos: Malcolm Young nélkül megy tovább az AC/DC

0416myHivatalos közleményt adott ki az AC/DC, amelyben megerősítik: valóban Malcolm Young gitárosnak támadtak komoly egészségügyi problémái. A zenekar főnöke így a közeljövőben biztosan nem vesz részt a banda aktivitásaiban, feloszlásról viszont szó sincs, folytatják tovább.

„Miután élete negyven évét töltötte el az AC/DC szolgálatában, Malcolm Young, a zenekar alapítója és gitárosa megromlott egészségi állapota miatt szünetet tart. Malcolm köszöni a csapat elkötelezett rajongóinak soha meg nem szűnő szeretetét és támogatását. A fentiek fényében az AC/DC kéri, hogy mindenki tartsa tiszteletben Malcolm és családja magánszféráját. A zenekar folytatja a zenélést", áll az AC/DC mai közleményében, amelyet pár órával Brian Johnson énekes nyilatkozata után jelentettek meg.

Egyelőre nem tudni, pontosan mi történt Malcolmmal: bizonyos források szerint a közelmúltban stroke-on esett át, de más helyeken Alzheimer-kórról, illetve rákról is lehetett olvasni. Mi azonban igyekszünk a zenekar kérésének megfelelően eljárni, és a jövőben kimaradni a találgatásokból.

Malcolm eddig egy ízben hagyott ki egy rövidebb periódust az AC/DC munkájában, amikor alkoholproblémáit kellett kezeltetnie az 1988-as Blow Up Your Video lemez észak-amerikai turnéival egyidejűleg. Akkor egyik unokatestvérük, a rá megszólalásig hasonlító Stevie Young segítette ki a zenekart.

 

Hozzászólások 

 
+5 #3 queensryche999 2014-04-17 07:57
Idézet - bogar:
Nehéz beletörődni, hogy a legendák is emberek. Amikor ránk néznek egy poszterről vagy lemezborítóról, akkor halhatatlannak tűnnek!

Gyógyulj meg Malcolm!


Szerintem ezt mi is elsősorban kamaszként-fiatalként éljük meg így, beleértve saját magunkat és a szűkebb környezetet. Ahogy haladunk előre/öregszünk, átértékelődnek ezek a dolgok (is), főleg ha úgy alakul az élet, hogy kortársaink közül meghal valaki húszon-harmincon-negyvenen innen...

Jobbulást kívánok neki én is!
Idézet
 
 
+14 #2 bogar 2014-04-17 05:21
Nehéz beletörődni, hogy a legendák is emberek. Amikor ránk néznek egy poszterről vagy lemezborítóról, akkor halhatatlannak tűnnek!

Gyógyulj meg Malcolm!
Idézet
 
 
+30 #1 Motörbreath 2014-04-16 17:48
Letaglózott a hír... számomra Malcolm a bolygó egyik legnagyobb gitárosa,riffgy árosa, zenekarvezetője .

Jobbulást, Mal bátyó!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.