Shock!

március 01.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hivatalos: Malcolm Young nélkül megy tovább az AC/DC

0416myHivatalos közleményt adott ki az AC/DC, amelyben megerősítik: valóban Malcolm Young gitárosnak támadtak komoly egészségügyi problémái. A zenekar főnöke így a közeljövőben biztosan nem vesz részt a banda aktivitásaiban, feloszlásról viszont szó sincs, folytatják tovább.

„Miután élete negyven évét töltötte el az AC/DC szolgálatában, Malcolm Young, a zenekar alapítója és gitárosa megromlott egészségi állapota miatt szünetet tart. Malcolm köszöni a csapat elkötelezett rajongóinak soha meg nem szűnő szeretetét és támogatását. A fentiek fényében az AC/DC kéri, hogy mindenki tartsa tiszteletben Malcolm és családja magánszféráját. A zenekar folytatja a zenélést", áll az AC/DC mai közleményében, amelyet pár órával Brian Johnson énekes nyilatkozata után jelentettek meg.

Egyelőre nem tudni, pontosan mi történt Malcolmmal: bizonyos források szerint a közelmúltban stroke-on esett át, de más helyeken Alzheimer-kórról, illetve rákról is lehetett olvasni. Mi azonban igyekszünk a zenekar kérésének megfelelően eljárni, és a jövőben kimaradni a találgatásokból.

Malcolm eddig egy ízben hagyott ki egy rövidebb periódust az AC/DC munkájában, amikor alkoholproblémáit kellett kezeltetnie az 1988-as Blow Up Your Video lemez észak-amerikai turnéival egyidejűleg. Akkor egyik unokatestvérük, a rá megszólalásig hasonlító Stevie Young segítette ki a zenekart.

 

Hozzászólások 

 
+5 #3 queensryche999 2014-04-17 06:57
Idézet - bogar:
Nehéz beletörődni, hogy a legendák is emberek. Amikor ránk néznek egy poszterről vagy lemezborítóról, akkor halhatatlannak tűnnek!

Gyógyulj meg Malcolm!


Szerintem ezt mi is elsősorban kamaszként-fiatalként éljük meg így, beleértve saját magunkat és a szűkebb környezetet. Ahogy haladunk előre/öregszünk, átértékelődnek ezek a dolgok (is), főleg ha úgy alakul az élet, hogy kortársaink közül meghal valaki húszon-harmincon-negyvenen innen...

Jobbulást kívánok neki én is!
Idézet
 
 
+14 #2 bogar 2014-04-17 04:21
Nehéz beletörődni, hogy a legendák is emberek. Amikor ránk néznek egy poszterről vagy lemezborítóról, akkor halhatatlannak tűnnek!

Gyógyulj meg Malcolm!
Idézet
 
 
+30 #1 Motörbreath 2014-04-16 16:48
Letaglózott a hír... számomra Malcolm a bolygó egyik legnagyobb gitárosa,riffgy árosa, zenekarvezetője .

Jobbulást, Mal bátyó!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.