Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

HIM: fanpack kiadásban is megjelenik a Tears On Tape

Április 29-én jelenik meg a finn HIM új albuma, a Tears On Tape, amelynek a zenekar rajongói egy speciális fanpack verziójára is lecsaphatnak: a brit Metal Hammer exkluzív kiadványában két bónuszdallal kiegészített CD, egy 132 oldalas HIM különszám, illetve kétoldalas megaposzter kap helyet.

A Machine Head vagy a Manowar esetében már bevált fanpack kiadvány fő vonzereje ezúttal is a vastag magazin, benne csak itt olvasható interjúkkal a Tears On Tape készítéséről, amiről természetesen nemcsak a banda tagjait, hanem a mellettük bábáskodó stúdiós szakembereket, Hiili Hiilesmát és Tim Palmert is kikérdezte a lap, illetve egyéb extra cikkekkel a HIM múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

Ville Valóék tehát régi kollaboránsuk, Hiilesmaa társaságában készítették a Tears On Tape-et, a keverést pedig a 2005-ös Dark Light és a 2007-es Venus Doom lemezekről már ismert Palmer végezte Londonban. A zenekar kicsit megcsúszott a munkálatokkal Mika Kristian Karppinen, azaz Gas Lipstick dobos kézsérülése miatt, az ütős állapota ugyanis annyira súlyosnak bizonyult, hogy egy kávéscsészét sem volt képes felemelni, de már felépült. Valo szerint az irányvonal modern retróként jellemezhető leginkább, ami leginkább úgy szól, mintha Roy Orbison világát kevernénk a Metallicáéval. „Azt akartuk, hogy veszélyes, mocskos és elbaszott legyen, benne azzal a bizonyos punk rockos attitűddel”, magyarázta Valo a Revolver magazinnak. „De ennek ellensúlyozásaként ott lesz rajta az a Roy Orbison-féle naiv, szentimentális, álomszerű érzésvilág is.”

A dallista az alábbi:

01. Unleash The Red
02. All Lips Go Blue
03. Love Without Tears
04. I Will Be The End Of You
05. Tears On Tape
06. Into The Night
07. Hearts At War
08. Trapped In Autumn
09. No Love
10. Drawn & Quartered
11. Lucifers Chorale
12. When Love Starts To Die
13. Kiss The Void

A frontember szerint a lemez címe arra utal, hogy egy-egy dal mekkora mérföldkövet jelenthet valaki életében. „Meghallasz egy nótát, ami visszavisz oda, ahol akkor voltál, amikor először hallottad, vagy amikor az a nóta éppen nagyon sokat jelentett neked. A Tears On Tape jelentése, hogy milyen nagyra értékelem azokat az embereket, akik tényleg a szívüket és a lelküket tették bele a lemezeikbe, aztán megmutatták azt a világnak. Biztosan nem lennék itt, ha Elvis nem teszi bele a könnyeit az albumaiba…”

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 the raven 2013-02-22 14:23
Ha ránézek a képre ahol együtt a banda,röhögő görcsöt kapok,komolyan, mintha 5 különböző banda 1-1 tagját foto-shop-olták volna egy képre.....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.