Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hétévnyi kőkemény küzdelem során született meg az új Mortiis

0929mortiisThe Great Deceiver címmel jelenik meg január végén az új Mortiis-album. Az anyag semmiképpen nem volt könnyű szülés, és még a zenekarhoz képest is különösen sötétnek ígérkezik.

Meglehetősen hosszú időn át készült a Mortiis kilencedik nagylemeze, amely január 29-én jön ki The Great Deceiver címmel az Omnipresence kiadó gondozásában: az interjúkban először 2008 környékén kezdték el emlegetni ezzel a címmel, és azóta több verzió is készült belőle, de befejezni sosem sikerült. A zenekar közben egy albumot adott ki 2010-ben, Perfectly Defect címmel, de a következő évben leálltak a turnézással, és alig lehetett hallani róluk. „Pokolian meredek lejtőn kellett felmásznunk oda, ahol most állunk", mondja Mortiis a The Great Deceiverről. „Engem ismerve legközelebb simán le fogom vetni magam innen, és fejest ugrom a mélységbe..."

Az egykori Emperor-muzsikus Håvard Ellefsen atmoszférikus szólóprojektjeként startolt, mára azonban fullos zenekarrá vált Mortiis októbertől észak-amerikai turnéra indul a Mushroomhead vendégeként.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 pekkae 2015-09-30 15:06
Mi az isten ez a ...................
Idézet
 
 
+1 #1 cápaidomár 2015-09-29 23:46
Kifejezetten bírom az efféle zenéket, de ez a Mortiis még a saját stílusán belül is szar. Élőben is volt balszerencsém látni, az egészből annyira emlékszem, hogy egy magas "szörny" rohangál. Cafatokban rohangált...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.