Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hét év után tér vissza új lemezével a progmetalos Adagio

Hét teljes év telt el a progmetalos Adagio legutóbbi albuma, az Archangels In Black megjelenése óta. A zenekar most végre visszatér a folytatással, amelyről meghallgatható az első dal is, igaz, egyelőre csak előzetes keveréssel.

1205adagio

Ötödik nagylemezét hozza ki tavasszal az Adagio, akik elég alaposan megadták a módját a munkának, hiszen legutóbb hét éve adtak ki friss anyagot. A jövőre érkező új album címe Life lesz, és a Subrahmanya című első single máris meghallgatható róla, igaz, ez még egyelőre csak egy előzetes mix. „Félelem, öröm, szenvedés, szerelem, fájdalom, extázis – mi lenne, ha úgy látogathatnánk meg ezeket az érzéseket, mintha egy kiállításra mennénk a múzeumba?", teszi fel a kérdést a csapat főnöke, Stéphan Forté gitáros. „A Life ilyen szemlélődő utazásra viszi a hallgatót, miközben felderíti a tudatalatti csodálatos torzulásait."

A zenekar jelenlegi tagságát Forté mellett Kelly Sundown Carpenter énekes, Franck Hermanny basszer, Kevin Codfert billentyűs, Guillaume Bergiron dobos és a frissen igazolt Mayline hegedűs alkotja. A Life az ígéretek szerint a csapat klasszikus progos gyökereihez kanyarodik vissza, de lesznek a dalokban modern, többek között keleties és djentes hatások is. A kiadó a Zeta Nemesis lesz, a lemez elkészítését pedig rajongói kampánnyal finanszírozta meg az Adagio.

 

Hozzászólások 

 
#3 mk 2016-12-05 20:04
Idézet - P:
De imádom, amikor olyan zenekarokra hívjátok fel a figyelmem, akiket névről ismertem, viszont mindig elmentek mellettem hallgatás nélkül. Ez zseniális. Legalábbis nekem.


Ez a csapat eddig sem tudott hibázni. Mindegyik albumuk óriási.
Idézet
 
 
#2 mk 2016-12-05 20:01
Na végre!

Féltem, hogy nem készül több Adagio lemez.
Idézet
 
 
+1 #1 P 2016-12-05 16:25
De imádom, amikor olyan zenekarokra hívjátok fel a figyelmem, akiket névről ismertem, viszont mindig elmentek mellettem hallgatás nélkül. Ez zseniális. Legalábbis nekem.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.