Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hellyeah: célegyenesbe fordultak, hamarosan jön a hármas lemez

Hamarosan elkészül harmadik lemezével a Hellyeah, akik nyáron rohamtempóban estek neki a friss daloknak, és már a stúdiómunkálatok végéhez közelednek. Az egyelőre még cím nélküli nagylemez megjelenése 2012 első felében várható.

Vinnie Paul dobos, Chad Gray énekes, Greg Tribbett és Tom Maxwell gitárosok, illetve Bob „Zilla” Kakaha Arlingtonban, Vinnie otthon felállított stúdiójában dolgoznak az anyagon, amely Gray twitteres bejegyzése szerint most már tényleg nagyon közel jár a befejezéshez, gyakorlatilag az utolsó simításokat végzik rajta, és utána már csupán a keverés van hátra.

A csapat az elmúlt hónapokban egyöntetűen keményebbnek, súlyosabbnak ígérte a hármas anyagot a tavalyi Stampede-nél, sőt, a 2007-es bemutatkozó albumnál is. „Mindig benne lesz a zenében a Hellyeah lüktetése: egy kis délies dolog, egy kis rock and roll, egy kis metal…”, magyarázta korábban Vinnie. „Ez egy nagyon őszinte és lényegretörő banda. Nem félünk attól, hogy kimutassuk a derűs oldalunkat is. Rengeteg zenekar kissé túl komolyan veszi magát és a zenéjét, minden tele van halállal, szomorúsággal és hasonlókkal, pedig a világ nem ilyen rossz. Mi szeretjük magunkat jól érezni a zenénkkel, a Hellyeah erről szól.”

 

Hozzászólások 

 
#1 Tomika 2011-11-09 13:28
Érdekel a cucc
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.