Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hellraiser: különleges, közös változat Ozzy és Lemmy duettjével, animációs videóval

Különleges animációs videó készült Ozzy Osbourne és Lemmy Kilmister főszereplésével a Hellraiser című dalhoz. A szám annak idején Ozzynál és a Motörheadnél is lemezre került, ez a verzió pedig egy különleges mix a két változatból.

0104motrhead8

1991-ben, Ozzy Osbourne No More Tears lemezén látott először napvilágot a Hellraiser című dal, amelynek az énekes egyik legjobb barátja, Lemmy Kilmister írta a szövegét. A szám a következő évben, kicsit más formában a Motörhead March Ör Die albumán is megjelent, szeptemberben pedig egy különleges változatot hoztak belőle nyilvánosságra: a No More Tears harmincéves, jubileumi digitális újrakiadásán egy mash-up verzió is helyet kapott Ozzy, illetve Lemmy vegyes éneksávjaival.

Ez a Hellraiser december 3-án, Ozzy születésnapján vinyl kislemezen is kijön majd, most pedig egy speciális, animációs videót készítettek hozzá.

 

Hozzászólások 

 
#1 queensryche999 2021-10-31 14:56
Részben (nyilván) generációs dolog, nekem a No More Tears volt AZ Ozzy lemez. Egyes Ozzy dalokat addig is el-elcsíptem az MTV-n, meg válogatáskazin, de teljes egészében ezt a lemezt hallgattam végig tőle először és mindent összevetve (dalok, produkciós munka) máig ezt tartom a legtökéletesebb anyagának. A korábbiakat is nagyra tartom, a Jake E. Lee-s korszakot pl. imádom és emelem kalapom Randy tehetsége előtt is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.