Shock!

május 22.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Hegyalja, Rockmaraton: íme az első 2013-as fellépők!

Már formálódnak a jövő nyári fesztiválok menetrendjei: a Hegyalján biztosan ott lesz 2013-ban a Coal Chamber, az Asking Alexandria, a The Devil Wears Prada és a Mixhell, a mégis megrendezendő Rockmaratonon pedig a Sick Of It All nevét jelentették be eddig a szervezők.

2013-ban június 25-30. között rendezik meg Tokajban a Hegyalja Fesztivált, ahol a szervezőgárda máris bejelentette az első fellépőket. Ezek elsősorban a modernebb súlyos hangzások híveinek kedveznek, hiszen ott lesz a fesztiválon az Asking Alexandria, a The Devil Wears Prada és az Every Time I Die, de szintén fellép Tokajban a nemrég újjáalakult nu metal pionír Coal Chamber, a punkban erős The Bouncing Souls és Igor Cavalera elektronikus projektje, a Mixhell is.

Ugyan sokáig úgy volt, hogy a 2012-es pécsi Rockmaraton az utolsó volt a sorban, végül azonban a város mintegy ötmillió forintos támogatást folyósít a fesztiválnak, így nem marad el Magyarország egyetlen kizárólagosan rockot és metalt felvonultató rendezvénye sem. A Rockmaraton július 8-14. között fut majd le a szokásos helyszínen, a Malomvölgyben, és a fellépők között már biztosan ott lesz a Sick Of It All, illetve az Evergrey.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.