Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hegyalja, Rockmaraton: íme az első 2013-as fellépők!

Már formálódnak a jövő nyári fesztiválok menetrendjei: a Hegyalján biztosan ott lesz 2013-ban a Coal Chamber, az Asking Alexandria, a The Devil Wears Prada és a Mixhell, a mégis megrendezendő Rockmaratonon pedig a Sick Of It All nevét jelentették be eddig a szervezők.

2013-ban június 25-30. között rendezik meg Tokajban a Hegyalja Fesztivált, ahol a szervezőgárda máris bejelentette az első fellépőket. Ezek elsősorban a modernebb súlyos hangzások híveinek kedveznek, hiszen ott lesz a fesztiválon az Asking Alexandria, a The Devil Wears Prada és az Every Time I Die, de szintén fellép Tokajban a nemrég újjáalakult nu metal pionír Coal Chamber, a punkban erős The Bouncing Souls és Igor Cavalera elektronikus projektje, a Mixhell is.

Ugyan sokáig úgy volt, hogy a 2012-es pécsi Rockmaraton az utolsó volt a sorban, végül azonban a város mintegy ötmillió forintos támogatást folyósít a fesztiválnak, így nem marad el Magyarország egyetlen kizárólagosan rockot és metalt felvonultató rendezvénye sem. A Rockmaraton július 8-14. között fut majd le a szokásos helyszínen, a Malomvölgyben, és a fellépők között már biztosan ott lesz a Sick Of It All, illetve az Evergrey.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.