Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Heavy Fire címmel jön a harmadik Black Star Riders

1123bsrHeavy Fire címmel jelenik meg valamikor jövő év elején a Black Star Riders harmadik nagylemeze, a Heavy Fire. A csapat az idei évet inaktívan töltötte, hiszen a tagok ismét feltámasztották a Thin Lizzyt.

Hamarosan brit turnéra indul a Black Star Riders, azaz Ricky Warwick énekes/gitáros, Scott Gorham gitáros, Damon Johnson gitáros, Robbie Crane basszer és Jimmy DeGrasso dobos, ami egy éve az első aktivitás a két sikeres és erős albumot megjelentetett bandától. Aktivitásuk ugyanakkor nem merül ki ennyiben, mert máris egy nashville-i stúdióban dolgoznak Nick Raskulinecz producerrel a harmadik nagylemezen. Az All Hell Breaks Loose és a The Killer Instinct folytatása 2017 elején jön ki a Nuclear Blastnél Heavy Fire címmel.

Mindez egyébként a Thin Lizzyt nem érinti, a speciális jubileumi bulikra újjáéledt csapatnak szintén lesznek koncertjei jövőre. Itt idén illusztris nevek segítették Gorhamet, Warwicket, Johnsont és Darren Wharton billentyűst: Tom Hamilton, illetve Scott Travis és Ian Haugland csatlakozott hozzájuk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.