Shock!

november 20.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Hazaengedték a kórházból a Poison énekesét

Már otthon lábadozik a Poison frontembere, Bret Michaels, akin hétfőn szívműtétet hajtottak végre a phoenixi St. Joseph kórházban. Az énekes szívén születése óta lyuk tátongott, ezt azonban csupán tavaly észlelték az orvosok, miután Michaelst agyvérzéssel kezelték. Bret állapota kielégítő, most néhány hét pihenés vár rá.

A műtét célja az volt, hogy gátat vessen az abnormális véráramlásnak az énekes két szívkamrája között. A beavatkozás sikerrel járt, Bretet a műtétet követő két napos megfigyelés után már haza is engedték. Az orvosok még a tavaly tavaszi agyvérzés egyik utókezeléseként műtötték meg az egyébként komoly cukorbeteg énekes szívét. Michaelsnek nagy szerencséje volt, gyakorlatilag teljesen felépült a stroke óta, bár a kímélő életmódot bevallottan nehezen viseli. A mostani beavatkozás mindenesetre nem kíván meg tőle hosszas tétlenséget. „Csináltam egy rakás neurológiai tesztet, és azt mondták, 95 százalékban rendben vagyok", nyilatkozta az énekes a The Arizona Republicnak. „A bal kezemmel kapcsolatban még mindig akad némi zavar, amit egyelőre nem tudtunk rendbehozni, de a további terápiák révén egy teljes évvel a történtek után már teljesen rendben leszek."

A '80-as évek legnagyobb amerikai rocksztárjai közé tartozó Michaels az utóbbi években ismét az igazi celebek közé emelkedett az Egyesült Államokban, miután több sikeres valóságshow-ban is szerepelt. A márciusban 48 éves énekest tavaly a People magazin is a huszonöt legérdekesebb amerikai híresség közé választotta, és aktuális szólólemeze, a Custom Built is igen jól futott a tengerentúlon. Utóbbinak hamarosan a folytatása is megérkezik Once A Cowboy Always A Cowboy címmel. A Poison kapcsán többen suttognak egy grandiózus nyári turnéról, de hivatalos bejelentés még nem történt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.