Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hatriot: három Souza egy bandában, januárban jön a lemez

A Massacre kiadóhoz szerződött és egy újabb Souzával bővült az egykori Exodus énekes, Steve „Zetro” Souza csapata, a Hatriot. A modern thrashben utazó zenekar augusztus közepén stúdióba vonul, első lemezük, a Heroes Of Origin pedig 2013 januárjában kerülhet a boltokba.

Zetro Souza tizennyolc éves fia, Nicholas lett a Hatriot dobosa. Mindez elsősorban azért vidám fejlemény, mert az egykori Exodus torok másik utódja, a huszonegy éves Cody basszusgitározik a bandában, vagyis a Hatriot innentől kezdve igazi családi vállalkozásnak tekinthető. A zenekar leszerződött a német Massacre kiadóhoz, és augusztus 15-én vonulnak stúdióba Juan Urteaga (Machine Head, Exodus, Testament) producerrel, hogy elkészítsék első albumukat. A Heroes Of Origin című lemez 2013 januárjában kerülhet majd a boltokba, borítóját Mark Devito készíti, aki azelőtt többek között a Motörhead oldalán is bizonyított.

A zenekarban egy ideig egy másik Bay Area kultuszfigura, az egykori Forbidden, Testament gitáros Glen Alvelais is ott gitározott, de azóta már elhagyta a fedélzetet. A Hatriot mostani hangszeres szekcióját a Souzák mellett Kosta Varvatakis és Miguel Esparza gitárosok alkotják.

A csapattól egyelőre egy négyszámos demó hallgatható meg itt. Zetro hangja a hamarosan megjelenő kettes Dublin Death Patrol lemezen is hallható lesz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.