Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hasi szúrt sebbel szállították kórházba Steven Adlert

Kórházba kellett szállítani Steven Adlert, a Guns N’ Roses eredeti dobosát. Steven sajtóértesülések szerint saját magában tett kárt, de egyelőre még nem tudni, milyen módon.

0218gnr

Hasi szúrt sebbel szállították kórházba helyi idő szerint csütörtökön este Steven Adlert – írja a TMZ. A Guns N’ Roses alapfelállásának legendásan zűrös életű dobosához azután szállt ki a rendőrség, miután otthonából valaki betelefonált, hogy valaki megszúrta saját magát. Mint kiderült, maga Steven volt a sérült, akinek a gyomrán éktelenkedett egy szúrt seb. A bulvárportál forrásai szerint a sérülés nem volt életveszélyes, és megfelelően el is látták egy helyi kórházban. Ugyanakkor senkit nem gyanúsítanak semmivel, vagyis szinte bizonyosan Steven tett kárt saját magában – hogy szándékosan, vagy csupán egy szerencsétlen háztartási balesetről van szó, idővel alighanem kiderül…

Az 54 éves dobos többször is felbukkant a Guns N’ Roses Not In This Lifetime turnéján vendégként, ám miután pár nyilatkozata kiverte a biztosítékot a zenekarnál, e beugrások az első észak- és dél-amerikai körök után elmaradtak.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.