Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Három szólógitárossal nyomul tovább a Civil War

Megalétszámúvá, hétfőssé vált a svéd Civil War, az egykori Sabaton hangszeresek és az Astral Doorsból ismert Nils Patrik Johansson énekes zenekara. A csapat jelenleg nagyban dolgozik második albumán, és bevettek egy harmadik gitárost is soraikba.

0527cw

Újabb taggal bővült a svéd Civil War: Nils Patrik Johansson énekes, Rikard Sundén gitáros, Daniel Mullback dobos, Daniel Mÿhr billentyűs, Oskar Montelius gitáros és Stefan Eriksson gitáros mellé még egy gitáros érkezett Petrus Granar személyében. Az új ember annyira persze nem új, hiszen már a tavalyi debüt, a The Killer Angels dalainak meghangszerelésében is ötletekkel látta el a csapatot, és november óta technikusként dolgozott velük a koncerteken.

A Civil War már a második nagylemezt rögzíti, amely valamikor az év második felében jön ki a Napalm Recordsnál. A The Killer Angels komoly sikert aratott Európában, különösen Svédországban, ahol több mint 20 ezer példány ment el belőle: az ezért járó aranylemezt a banda tagjai éppen Budapesten, az őszi Metal War fesztiválon vehették át.

Nils Patrikkal készített korábbi interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.