Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Három gitárossal dolgozik tovább az Accept

Teljes jogú tagként csatlakozik az Accepthez Philip Shouse gitáros. A zenekar innentől tehát három gitárral dolgozik majd.

1102ps

Fix tagként lép be az Acceptbe Philip Shouse gitáros, akivel korábban, a szimfonikus turnén már dolgoztak együtt a veterán német heavy metalosok. Shouse eredetileg csak pár novemberi észak-amerikai bulin ugrott volna be Uwe Lulis helyére, aki egy régebbi motorbaleset nyomán szükséges műtétek miatt nem tudta vállalni a koncerteket. A zenekar tagjaiban azonban megfogant az ötlet, hogy akár állandó jelleggel is bővíthetnék vele a felállást, az elhatározást pedig tett követte. Az alabamai illetőségű Shouse az utóbbi időben többek között Gene Simmons szólóbandájában bukkant fel.

Az Acceptet idén már valószínűleg nem lehet majd látni ebben a felállásban élőben, jövőre azonban hatosfogatként nyomják majd. A zenekar így érkezik majd a júliusi Rockmaraton Fesztiválra is.

 

Hozzászólások 

 
#1 atika 2019-11-03 10:02
Csak nehogy Lulis kimaradjon a vegen.Biztos jol szolnak majd harom gitarral szinpadon.Baltes igy is hianyzik nekem.Olyan ez mar mint egy WH szolozenekar
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.