Shock!

június 20.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Három gitárossal dolgozik tovább az Accept

Teljes jogú tagként csatlakozik az Accepthez Philip Shouse gitáros. A zenekar innentől tehát három gitárral dolgozik majd.

1102ps

Fix tagként lép be az Acceptbe Philip Shouse gitáros, akivel korábban, a szimfonikus turnén már dolgoztak együtt a veterán német heavy metalosok. Shouse eredetileg csak pár novemberi észak-amerikai bulin ugrott volna be Uwe Lulis helyére, aki egy régebbi motorbaleset nyomán szükséges műtétek miatt nem tudta vállalni a koncerteket. A zenekar tagjaiban azonban megfogant az ötlet, hogy akár állandó jelleggel is bővíthetnék vele a felállást, az elhatározást pedig tett követte. Az alabamai illetőségű Shouse az utóbbi időben többek között Gene Simmons szólóbandájában bukkant fel.

Az Acceptet idén már valószínűleg nem lehet majd látni ebben a felállásban élőben, jövőre azonban hatosfogatként nyomják majd. A zenekar így érkezik majd a júliusi Rockmaraton Fesztiválra is.

 

Hozzászólások 

 
#1 atika 2019-11-03 11:02
Csak nehogy Lulis kimaradjon a vegen.Biztos jol szolnak majd harom gitarral szinpadon.Baltes igy is hianyzik nekem.Olyan ez mar mint egy WH szolozenekar
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.