Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Harmincnégy év után, turné kellős közepén dobbantott egy alapember a Magnumból

1210stanwayHarmincnégy évet húzott le a Magnum soraiban Mark Stanway billentyűs, aki most mégis úgy érezte: ideje otthagyni társait. A zenekar egyelőre nem döntött az utódlás kérdéséről.

1982-ben, a csapat harmadik lemeze, a Chase The Dragon felvételei előtt csatlakozott a birminghami Magnumhoz Mark Stanway billentyűs, aki – a rövid leállást is beleszámítva – most, harmincnégy év után távozik a patinás brit hard rockerek soraiból. „Megmásíthatatlan körülmények miatt, mély szomorúsággal tudatom, hogy meghoztam életem egyik legbonyolultabb döntését: hivatalosan is kiléptem a Magnum soraiból", áll Stanway nyilatkozatában, aki mindenkitől elnézést kér, ha esetleg vele szerette volna látni a csapatot a közeljövőben esedékes koncerteken, a csapat ugyanis éppen turnén van. Stanway leszögezi, hogy továbbra is nagyon büszke a zenekarral elért eredményeire, volt társainak a lehető legjobbakat kívánja a továbbiakra nézve, és továbbra is zenélni szeretne.

A Magnum jelenleg az idei Sacred Blood „Divine" Lies lemezt turnéztatja Nagy-Britanniában, és ugyan egyelőre nem kommentálták Stanway távozását, Al Barrow basszusgitáros már mindenkit biztosított egy posztban, hogy a körút három hátralévő állomása mindenféle fennakadás nélkül megy majd le Mark nélkül is.

 

Hozzászólások 

 
#1 fallosz pista 2016-12-10 17:09
biztos keveselte a pénzt!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.