Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Harminckét ország, hatvankilenc koncert, egymillió néző: jön a Helloween Pumpkins United DVD-je

helloween_cMint várható volt, hamarosan DVD-n is mindenki hazaviheti a Helloween elképesztően sikeres Pumpkins United turnéjának mementóját. A kiadvány United Alive címmel kerül a boltokba október 4-én.

Aligha lepett meg bárkit is, hogy hatalmas sikernek bizonyult a Helloween Michael Kiskét és Kai Hansent az utóbbi évek felállásába applikáló Pumpkins United turnéja. A zenekar 2017 ősze és 2018 decembere között összesen hatvankilenc koncertet adott harminckét országban – köztük Magyarországon is –, amelyeken több mint egymillió ember nézte meg őket. Nyilvánvaló volt, hogy egy ennyire sikeres kört kézzelfogható formában is meg kell örökíteni, így ennek megfelelően október 4-én grandiózus videó- és audióanyaggal jelentkeznek.

A DVD és Blu-ray United Alive címmel érkezik, rajta felvételekkel a wackeni headliner-buliról, illetve a madridi és a São Pauló-i bulikról, összesen több mint három órányi zenével, rengeteg backstage-felvétellel, interjúkkal és egyéb meglepetésekkel. A United Alive In Madrid címet viselő CD-verzió ezzel szemben a spanyolországi arénakoncertre fókuszál, de négy bónusz ezen is helyet kap Prágából, São Paulóból, Wackenből, illetve Santiago de Chiléből.

További részletek a kiadványról hamarosan.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.