Shock!

június 20.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Harmadszor is távozott a Lynch Mob soraiból Oni Logan

Ismét kilépett a Lynch Mobból Oni Logan énekes. A frontember az évtizedek során többször is otthagyta George Lynch bandáját, így azzal azért óvatosak lennénk, hogy döntése végleges-e.

Különösebb indoklás nélkül, de ismét kilépett a Lynch Mob soraiból Oni Logan. „Az új év napjával új kezdet virradt rám”, írta az énekes a Facebookon. „Van, amitől repes az ember szíve, más dolgoknak pedig egyszerűen muszáj megtörténniük. Én vagyok a Lynch Mob eredeti énekese, rengeteg remek koncertet játszottam és még többet utaztam ezzel a csapattal. Büszke vagyok rá, hogy a lemezek és a testvériség része lehettem.” Logan állítása szerint most egy új csapat összerakásába fog.

Az énekes annak idején az első Lynch Mob-lemezen, az 1990-es Wicked Sensationön énekelt, de viszonylag gyorsan kikerült a csapatból különféle személyes ellentétek miatt. Utóbb, a 2009-es Smoke And Mirrorsra visszatért, majd 2011 nyarán teljesen váratlanul, az utolsó pillanatban lépett ki a Lynch Mobból: a helyzetre jellemző, hogy a banda 7.30-kor szállt volna fel a repülőgépre, hogy elinduljon az akkori turné houstoni nyitóbulijára, ő pedig 5.30-kor közölte velük döntését. Ennek ellenére a következő év elején ismét kibékült Lynchcsel, és visszatért hozzájuk.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.