Shock!

szeptember 21.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Harmadszor is távozott a Lynch Mob soraiból Oni Logan

Ismét kilépett a Lynch Mobból Oni Logan énekes. A frontember az évtizedek során többször is otthagyta George Lynch bandáját, így azzal azért óvatosak lennénk, hogy döntése végleges-e.

Különösebb indoklás nélkül, de ismét kilépett a Lynch Mob soraiból Oni Logan. „Az új év napjával új kezdet virradt rám”, írta az énekes a Facebookon. „Van, amitől repes az ember szíve, más dolgoknak pedig egyszerűen muszáj megtörténniük. Én vagyok a Lynch Mob eredeti énekese, rengeteg remek koncertet játszottam és még többet utaztam ezzel a csapattal. Büszke vagyok rá, hogy a lemezek és a testvériség része lehettem.” Logan állítása szerint most egy új csapat összerakásába fog.

Az énekes annak idején az első Lynch Mob-lemezen, az 1990-es Wicked Sensationön énekelt, de viszonylag gyorsan kikerült a csapatból különféle személyes ellentétek miatt. Utóbb, a 2009-es Smoke And Mirrorsra visszatért, majd 2011 nyarán teljesen váratlanul, az utolsó pillanatban lépett ki a Lynch Mobból: a helyzetre jellemző, hogy a banda 7.30-kor szállt volna fel a repülőgépre, hogy elinduljon az akkori turné houstoni nyitóbulijára, ő pedig 5.30-kor közölte velük döntését. Ennek ellenére a következő év elején ismét kibékült Lynchcsel, és visszatért hozzájuk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.