Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Harem Scarem: december elején jön a Thirteen!

1023hsDecember 5-én új albummal jelentkezik a kanadai Harem Scarem. A Thirteen címet kapott lemez hat évvel követi a legutóbbi, akkor hattyúdalként beharangozott 2008-as Hope-ot.

A Harem Scarem valahogy képtelen nem létezni, pedig már megpróbálkoztak párszor a feloszlással és az átalakulással karrierjük során: noha eredetileg arról volt szó, hogy a Hope lemez már tényleg az utolsó, és a banda két oszlopa, Harry Hess énekes, illetve Pete Lesperance gitáros javarészt valóban külön utakon jártak, tavaly csak nem bírták tovább egymás nélkül, és megjelentették az 1993-as Mood Swings mestermű újravett, 2013-as változatát. Ez a vállalkozás nem aratott éppen nagy sikert a melodikus műfaj hívei körében, hiszen minek felvenni újra valamit gyengébb formában, ami eredetileg több mint tökéletes volt, de talán most kiköszörülik a csorbát: a Frontiers december 5-én hozza ki a banda új stúdióalbumát Thirteen címmel.

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

1023haremscaremc01. Garden Of Eden
02. Live It
03. Early Warning Signs
04. The Midnight Hours
05. Whatever It Takes
06. Saints And Sinners
07. All I Need
08. Troubled Times
09. Never Say Never
10. Stardust
11. Garden Of Eden (akusztikus bónusz)

Hess és Lesperance két társa szintén régi motoros: a basszer Barry Donaghy, aki 1995 óta tart a nagy párossal, Creighton Doane pedig az ezredforduló környékén csatlakozott az akkoriban Rubber néven futó bandához. Néhány vokál erejéig ugyanakkor az eredeti dobos, az azóta a Jake E. Lee-féle Red Dragon Cartelben frontemberkedő Darren Smith is hozzájárult az anyaghoz. Alább megtekinthető egy előzetes az új lemez kapcsán.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.