Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Harbinger: itt az első dal a Protest The Hero Pacific Myth albumáról

November 18-án, a Razor & Tie gondozásában végre hagyományos kereskedelmi forgalomba kerül a Protest The Hero Pacific Myth anyaga. A hatszámos kiadványt egydalos etapokban korábban kizárólag azok kapták meg, akik tevőleg is hozzájárultak anyagilag az elkészítéséhez, most azonban itt van róla az első teljesen nyilvánossá tett szám is.

1027pth

Hat dalt hozott ki különleges, egymást kiegészítő artworkkel korábban a kanadai Protest The Hero, akik a legnagyobb rajongóknak akartak kedvezni az exkluzív anyaggal, ám úgy tűnik, azért nem akarják teljesen kiiktatni a hagyományos csatornákat sem. Rody Walkerék így novemberben piacra dobják a minialbumot, méghozzá egységes keveréssel, és a témák instrumentális változataival felbikázva, tehát teljes lemezhossznyira duzzasztva. „Ez az egész színtiszta kísérlet volt", mondja a csapat. „Normális esetben annyi időt szánunk rá egy lemez elkészítésére, amennyire szükségünk van rá, itt viszont nem adatott meg számunkra ez a luxus, hiszen megígértük, hogy havonta egy dalt hozunk ki hat hónapon át, minden hónap tizenötödik napján. Közben pedig arra jöttünk rá, hogy a saját magunknak felállított szigorú határidők miatt nem tudtuk túlgondolni a számokat, márpedig ebben általában nagyon is bűnösek vagyunk, ha az eddigi négy nagylemezünket tekintjük. Mindez olyan kockázatok vállalásához vezetett, amiket egyébként nem vállalnánk be, vagy normális esetben legalább arra lenne időnk, hogy rájöjjünk: az adott dolog túl rizikós, így aztán addig dolgoznánk az adott dalon, amíg nem érezzük magunkat ismét biztonságban... Vagyis emiatt ez egy abszolút ösztönös lemez, és baromi büszkék vagyunk rá!"

protestthehero_cA dallista így fest:

01. Tidal
02. Ragged Tooth
03. Cold Water
04. Cataract
05. Harbinger
06. Caravan
07. Tidal (Instrumental)
08. Ragged Tooth (Instrumental)
09. Cold Water (Instrumental)
10. Cataract (Instrumental)
11. Harbinger (Instrumental)
12. Caravan (Instrumental)

A kiadványon Rody Walker énekes, Luke Hoskin és Tim MacMillar gitárosok, Michael Ieradi dobos és a beugró basszer, Cam McLellan játéka hallható. Legutóbbi teljes albumuk, a Volition 2013-ban jelent meg.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 valarmorgulisz 2016-10-29 08:09
Idézet - drav:
Amikor jöttek ki a dalok, akkor asszem a harmadikig jutottam, vaskos csalódás volt a Volition után. Parkoló pályára is kerültek. Aztán olvastam több helyen is, hogy ez már pedig nagyon jó, mondom, akkor tegyünk vele még egy próbát. Basszus, nagyon benéztem valamit elsőre, mert ez tényleg hat hibátlan dal. Elő is rendeltem, mert megérdemelik a támogatást.


Persze kevésbé mainstream zene, de azért valahol felháborító és calódáskeltő, hogy olyan srácoknak kell kuncsorogni a lemezekhez, mint ők, miközben ilyen Asking Alexandriak mindenre kapnak lóvét, amihez csak kell.

Nekem elsőre beütött a lemez, elképesztő milyen tehetséges, dalérzékeny srácok.
Idézet
 
 
+1 #2 drav 2016-10-28 17:37
Amikor jöttek ki a dalok, akkor asszem a harmadikig jutottam, vaskos csalódás volt a Volition után. Parkoló pályára is kerültek. Aztán olvastam több helyen is, hogy ez már pedig nagyon jó, mondom, akkor tegyünk vele még egy próbát. Basszus, nagyon benéztem valamit elsőre, mert ez tényleg hat hibátlan dal. Elő is rendeltem, mert megérdemelik a támogatást.
Idézet
 
 
+1 #1 valarmorgulisz 2016-10-28 08:38
Az év lemeze. MInd a 6 szám hibátlan.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.