Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hanneman már lemezminőségben játssza a lassabb dalokat

A súlyos baktériumfertőzésből lábadozó Jeff Hannemannek még mindig nem menne egy teljes Slayer koncert lejátszása, ezért döntött úgy a zenekar, hogy idén ismét Gary Holttal indulnak turnéra – mondta Kerry King gitáros egy friss interjúban. King azt is elárulta: a tervezett lemezelőzetes EP-re szánt két dalt már csak meg kell keverni.

„Jeff ránézésre olyan, mintha teljesen rendben lenne, de arra még nem áll készen, hogy olyan összetett dolgokat játsszon, amik egyes dalainkban vannak", mondta Kerry King az MTV-nek a Slayer június 4-ei romániai koncertje után. „Azt sem tudja, lenne-e elég ereje egy hetvenöt perces műsorhoz. A lassabb nóták közül bármit lemezminőségben játszik el, de a Slayer a kezdetek óta híres az élő teljesítményéről, így meg kellett hoznunk a döntést, és azt mondani, hogy várjuk meg, míg teljesen jól lesz. Amikor visszatér, annak különlegesnek kell lennie, nem simán csak megfelelőnek."

Kerry az interjúban azt is elárulta: a nyárra tervezett EP-re felkerülő két dalt a zenekar már teljes egészében rögzítette, már csak a keverés van hátra, de még megy az agyalás a háttérben a pontos mikénteken. „Érted, hogy megy ez: kihozod most a két dalt, vagy megvárod, míg elkészül a teljes lemez, és csak arra teszed fel őket? Az albumot szeptember-október környékén fogjuk befejezni, így én a magam részéről inkább várnék, mivel nem szeretnék kihozni két dalt, amiket aztán utána simán felteszünk az albumra. Úgy gondolom, ha kihozunk két nótát, akkor a lemezre kell még melléjük további tíz, és ezt a kettőt már csak amolyan utógondolatként kell melléjük csapni. Egy friss albumon adni kell az embereknek tíz vadiúj nótát. Éppen ezért csináltuk azt a World Painted Bloodnál is, hogy végül tizenegy számot raktunk fel rá, mivel a Psychopathy Red már korábban megjelent. A lényeg, hogy ez a két dal már kész. Meglátjuk, mit ajánl a kiadó... De már tőlük is hallottam az EP-ről, ami tök jó, mivel a '80-as éveket idézi. Pontos döntés azonban egyelőre nem született."

A Slayer a nyarat az amerikai Rockstar Energy Drink Mayhem fesztiválturnén tölti, ahol a nagyszínpadon játszanak a Slipknot és a Motörhead társaságában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.