Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hamarosan új zenekarral tér vissza a színre Howard Jones

Miközben a Killswitch Engage hamarosan új albummal jelentketzik a régi-új énekes, Jesse Leach vezetésével, a csapatból bő egy éve eltávolított Howard Jones is felfedte végre terveit: a frontember az All Shall Perish boszorkányos tehetségű szólógitárosa, Francesco Artusato, illetve a Devolved tagjai társaságában dolgozik a visszatérésen.

A Howard, Francesco és a Devolved egyelőre meg nem nevezett tagjai által alapított új zenekarnak egyelőre nincs neve – vagy ha van, nem nyilvános –, és várhatóan még valamikor idén előrukkolnak valami újdonsággal.

Jones és a Killswitch szakítását tavaly január első napjaiban jelentették be a felek. Az énekes és társai megromlott viszonyáról már 2010 eleje óta keringtek a pletykák, amikor Howard kihagyta a banda észak-amerikai turnéját, de utólag végül csak annyival intézték el a dolgot, hogy nem volt megfelelő állapotban. A Killswitch-et akkor a régi haver, az All That Remains frontember Phil Labonte segítette ki. „Ahogy néhányan talán tudjátok, igen érdekesen teltek az utóbbi éveim, komoly személyes problémákkal küzdöttem, és az egyik mélypontomon kettes típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nálam, amit évekig nem vett észre senki", tette közzé távozása után Jones. „A zenekar többi tagja kitartott mellettem minden nehézség közepette, és őszintén szólva nekik köszönhetem, hogy ma is itt lehetek. Az egész élmény komoly félelmet ébresztett bennem. Aztán megkezdődött a dalszerzési periódus, de valahogy nem tudtam izgalomba jönni az új album és a vele járó turnézás gondolatától. A srácok már azelőtt látták ezt, mielőtt bennem tudatosult volna. Aztán én is ráébredtem, hogy már nincs benne a szívem ebben az egészben." Mike D'Antonio, a Killswitch Engage basszere ugyanakkor később egyértelművé tette: Jones nem magától lépett ki, hanem eltávolították a fent is említett, állítólagos kezeletlen cukorbetegségével összefüggő személyes problémák miatt.

Az ismét eredeti frontemberével, Jesse Leach-csel dolgozó Killswitch Engage új albuma, a Disarm The Descent március 29-én jelenik meg.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.