Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hamarosan kezdődnek az új Soundgarden felvételei

1027sgNemrég nekilátott az új lemez dalainak a Soundgarden tagsága. Ugyan Chris Cornell énekes jelenleg frissen kiadott szólóalbumát, a Higher Truthot népszerűsíti, vélhetően nem is kell olyan nagyon sokat várni az újabb zenekari megmozdulásra.

Több mint másfél évtized után adott ki új nagylemezt 2012-ben a Soundgarden King Animal címmel, tavaly pedig egy Echo Of Miles: Scattered Tracks Across The Path című tripla válogatással jelentkeztek. Chris Cornell énekes szerint a folytatás munkálatai jól haladnak. „Jóval nyugodtabb ütemben turnézunk és zenélünk az újjáalakulás óta, és ettől éppen úgy is érzem magam, mint a régi időkben, vagyis nincs munkajellege a dolognak”, mondta a frontember a The Advertisernek. „Annak idején pont így indult a Soundgarden: nem tekintettünk munkaként arra, amit csináltunk, és nem gondolkodtunk az üzleti szempontokon sem. Most megint ilyen légkörben dolgozunk. És az is tök jó, hogy egyszerre intézhetem a Soundgarden ügyeit meg a saját szólódolgaimat. Ez egy kifejezetten szerencsés előadói helyzet. Amint lefut a szólóalbumom turnéköre, ismét a Soundgarden dalaira koncentrálok majd.”

Cornell jelenleg Ausztráliában koncertezik, és még decemberben lesznek észak-amerikai fellépései is, majd tavasszal Európában játszik. A Soundgarden valószínűleg ezt követően kezdi meg az új lemez felvételeit.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.