Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgass bele, mire jutott új társával és Trujillóval Ozzy volt gitárosa!

Két dal is meghallgatható Ozzy Osbourne egykori gitárosa, Joe Holmes új zenekarától, a Farmikostól. Joe fő társa a csapatban a Laidlaw nevű formáció egykori énekese, Robert Locke, de a témák végső formába öntésében Robert Trujillo, a Metallica basszere, illetve Brooks Wackerman (Bad Religion, Suicidal Tendencies) dobos is segédkezett nekik.

„Nagyon büszke vagyok erre a zenére, és izgatott, hogy milyen lesz a fogadtatása", mondja Holmes a Farmikosról. A zenekar egyelőre még kizárólag saját magára hagyatkozva dolgozott, jelenleg folyik a gondolkodás arról, milyen módon hozzák ki első teljes anyagukat. Holmes és Locke mellett a felvételeken Joe egykori Ozzy melletti zenésztársa, a jelenleg már a Metallicában basszusozó Robert Trujillo, illetve Brooks Wackerman dobosfenomén hallható. A számok végső formába öntésében a My Own Machine-ből ismert Brent Hoffort is közreműködött, itt pedig meg is hallgatható, mire jutott az illusztris névsor közösen.

Holmes a néhai Randy Rhoads tanítványa volt a '70-es évek végén, majd a helyi kisebb csapatok után 1987-ben egy rövid ideig a Lizzy Borden gitárosaként is tevékenykedett. Később – szintén nem túl hosszú ideig – zenélt David Lee Roth bandájában is, Ozzy mellé pedig 1995-ben, az Ozzmosis lemez turnéi előtt került be, miután kiderült, hogy Zakk Wylde a koncerteket nem tudja vállalni. Joe ezután öt teljes éven át zenélt az énekessel, számtalan turnét csinált vele végig, majd a 2001-es Down To Earth előtt mégis szélnek eresztették. Utóbbi lemezen három számban is társszerző volt.

 

Hozzászólások 

 
#1 cs9 2013-03-04 17:49
fasza :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.