Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgass bele, min dolgozik Mike Howe és a Metal Church!

0501mikehoweNemcsak a klasszikus Badlands dal új változata, hanem egy Suffer Fools című friss szerzemény részlete is meghallgatható a Metal Churchtől. Ezekben a felvételekben már természetesen a nemrég visszatért Mike Howe énekes hangja hallható.

Nagyban dolgozik új albumán a seattle-i Metal Church, akik ősszel jelentetik meg a lemezt a Rat Pak kiadónál. A banda jelenlegi felállását a nemrég visszatért Mike Howe énekes, Kurdt Vanderhoof gitáros, Jeff Plate dobos, Steve Unger basszer és Rick Van Zandt szólógitáros alkotja, a producerük pedig Chris „The Wizard” Collier. A zenekar most közzétett egy friss dalrészletet, illetve pár napja meghallgatható tőlük az 1989-es Blessing In Disguise Badlands című dalának aktuális változata is.

Mike Howe az első két lemez frontembere, David Wayne távozása után került be a Metal Churchbe, és három albumot készített a bandával: ezek közül az említett Blessing In Disguise a mai napig a legsikeresebb lemezüknek számít, de az 1991-es The Human Factor és az 1994-es Hanging In The Balance is klasszikus remekművek.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.