Shock!

június 13.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd végig az új Baronesst: „Hajlandók vagyunk kockázatot vállalni”

Szeptember 15-én új lemezzel jelentkezett a Baroness. John Baizley-ék hatodik albumának címe Stone, és most hivatalosan végighallgatható.

0621baroness

Pénteken jelent meg a Baroness új nagylemeze, a 2019-es Gold & Grey folytatása. „A Baroness egyik fontos jellemzője, hogy nem szeretjük ismételni önmagunkat – mondja John Baizley énekes/gitáros. – Hajlandók vagyunk kockázatot vállalni. Amikor fiatal voltam, a zene teljes egészében arról szólt, hogy legyünk mások, ne csináljuk ugyanazt, ne hallgassunk a szüleinkre, ne a szabályok szerint játsszunk. Ez kissé talán ostobán hangzik, de a gyakorlatban abszolút működőképes. Valahol ijesztő, ha már a pályafutásod hatodik lemezénél tartasz, és az jár a fejedben: most már inkább lépést kell tartani az örökségeddel, nem baroness_cpedig folyamatosan kitalálni valami újat. Így aztán most még inkább emeltük a tétet a folyamatos megújulás terén, hogy kiderüljön, hová jutunk. Szerintem ez jól tükröződik a lemezben. A Stone egy sokkal élőbb, direktebb anyag."

A Joe Barresi (Kyuss, Tool) és Bob Ludwig (Led Zeppelin, Nirvana) segítségével véglegesített album dallistája az alábbi:

01. Embers
02. Last Word
03. Beneath The Rose
04. Choir
05. The Dirge
06. Anodyne
07. Shine
08. Magnolia
09. Under The Wheel
10. Bloom

A lemez a csapat saját kiadójánál, az Abraxan Hymnsnél jelenik meg, és most teljes egészében, hivatalosan végighallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.