Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg az új Spiritual Beggars címadó számát!

Sunrise To Sundown címmel, március 18-án jelenik meg a Spiritual Beggars új albuma, amelynek most bemutatták a címadó dalát is. A lemez a harmadik lesz a mikrofonnál a bandától Apollo Papathanasio énekessel, összességében pedig a kilencedik munkájuk a sorban.

0112sb

Ismét az InsideOut kiadó jelenteti meg a Spiritual Beggars friss albumát, amelyen változatlan a felállás: Mike Amott gitárost és Ludwig Witt dobost, a két őstagot továbbra is Sharlee D'Angelo basszer, Per Wiberg billentyűs és Apollo Papathanasio énekes segíti. Az anyagra tizenegy friss szerzemény kerül majd, amelyeket frissnek és spontánnak ígérnek, és érdekesség, hogy ezúttal két dal Ludwigtól is érkezett – ilyen korábban még nem fordult elő a csapat történetében. Az anyag oroszlánrészét ugyanakkor természetesen ezúttal is Mike jegyzi, aki szólóban és Wiberggel közösen is írt dalokat a lemezre, illetve a billentyűs is elkövetett önállóan néhány szerzeményt. A fentiek mellett fontos tényező, hogy a Sunrise To Sundownt teljes egészében élőben rögzítette a zenekar, amelynek producere és hangmérnöke Staffan Karlsson volt. Mike egyébként új színeket is ígér a zenébe, de a lényeg természetesen változatlan, továbbra is vintage hard rock/metalban utaznak.

spiritualbeggars_cAz album dallistája így fest:

01. Sunrise To Sundown
02. Diamond Under Pressure
03. What Doesn't Kill You
04. Hard Road
05. Still Hunter
06. No Man's Land
07. I Turn To Stone
08. Dark Light Child
09. Lonely Freedom
10. You've Been Fooled
11. Southern Star

A zenekar a megjelenést követően klubkoncerteken és fesztiválokon egyaránt bemutatja majd az albumot, de egyelőre sajnos csak Nyugat-Európáról van szó, a svájci Prattelnnél közelebb – ahol április 4-én lépnek fel – a mostani állás szerint nem jönnek hozzánk. A banda legutóbbi lemeze 2013-ban jött ki Earth Blues címmel.

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 Béla 2016-02-06 16:17
Megírták már ezt a számot vagy háromszor, a gitárszólót is vagy négyszer de alapvetően jó kis zene.
Idézet
 
 
+7 #1 redriot 2016-02-06 10:12
Nálam beragadt a replay gomb - nagyon eltalálták ezt a számot! Bírom hogy egy kb. negyven éves stílusban utazó, több mint 20 éves banda olyen friss, energikus és inspirált tud lenni ami sok fiatal divatbandát megszégyenít. :) Az fix, ha a Beggars új lemezzel jön ki akkor abban az évben nem kell sokat gondolkodnom hogy mi is az év hard rock lemeze. A fentebb hallottak alapján idén sem lesz másképp.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.