Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg az új Avenged Sevenfold dalt!

Carry On címmel meghallgatható egy vadiúj Avenged Sevenfold dal, amely hivatalosan a Call Of Duty: Black Ops II videójáték soundtrackjén lát majd napvilágot november 13-án. A zenekar húzása nem túl meglepő, hiszen már az előző rész zenéjéhez is adtak egy dalt a Not Ready To Die képében.

A dal meghallgatható itt. A soundtrack további pontos részleteit még nem tudni, mint ahogyan egyelőre az sem világos, hogy a szóban forgó Carry On vadiúj szerzemény, vagy valami elfekvő darabot adtak oda M. Shadowsék a játékot forgalmazó Activisionnek. A csapat mindenesetre ősszel már meg akarja kezdeni a munkát az amerikai listavezető Nightmare lemez utódján. „Már nagyon szeretnénk kihozni egy új lemezt”, mondta a nyáron egy interjúban Zacky Vengeance gitáros. „Most még persze csak megkezdjük a dalszerzést. Sosem lehet igazán tudni, hová jutsz, ha belefogsz egyszer, de remélhetőleg megint lesznek majd nótáink, amikre nagyon-nagyon büszkék lehetünk. Aztán felvesszük őket, és ismét jön a turné, lehetőleg inkább előbb, mint később…”

A következő Avenged Sevenfold lemez – az első Arin Ilejay dobossal, aki még mindig nem számít hivatalos tagnak – valamikor 2013-ban várható.

 

Hozzászólások 

 
#1 Vanishpower 2012-09-25 12:24
Bejövős! :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.