Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg az Apey & The Pea új albumát!

Ma jelent meg az Apey & The Pea harmadik teljes nagylemeze, a HEX. Az albumot a csapat bandcampes oldalán teljes egészében meg lehet hallgatni.

0911apey

Több mint két éve jelent meg a legutóbbi Apey & The Pea-album, a Hellish, amelynek minden eddiginél durvábbra ígért folytatása most megérkezett, alább meghallgatható, és a Bandcampről megrendelhető.

A csapat februárban, Szegeden, a Miracle Sound Stúdióban rögzítette a dalokat. „Tavaly nyáron kezdtünk el ezen a lemezen komolyabban dolgozni, amit HEX névre kereszteltünk”, mondta korábban a lemezről Áron András énekes/gitáros, azaz Apey. „Ez az egyik legősibb latin kifejezés az átokra, innen jött a koncepció ötlete, hogy ha már az előző lemezzel eljutottunk Cerberusig, a pokol kapujához, akkor igazán kár lenne nem kinyitni azt. Tíz próbatételen át vonszol minket a pokol hét hercege egészen a purgatórium mélyéig. Egyelőre számomra még teljesen leírhatatlan ez az egész album, de az biztos, hogy a hideg kiráz tőle, és nem hívőként néha azért elmélázom, hogy talán olyan energiákkal játszom, amik ha esetleg léteznek, akkor elég nagy szarban vagyok.”

A banda fontosnak érzi leszögezni: „Továbbra sem vagyunk sátánisták. A HEX tematikája és narratívája inkább csak egyfajta művészeti elképzelés, egy olyan koncepció, amit szerettünk volna jobban kibontani és elmesélni a közönségünknek. Úgy hisszük, ez az eddigi legjobb lemezünk.”

A lemezt élőben szeptember 30-án mutatják be az A38-on, amire a csapat történetében minden eddiginél nagyobb az érdeklődés, a koncertre már most elkelt a jegyek nagyrésze. A szeptember 30-i est vendége a Stubborn zenekar lesz – érdemes őket is meghallgatni, mert készülőben lévő, új albumukról is játszanak majd dalokat. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 imi 2017-09-12 11:54
Feszes!
Idézet
 
 
+11 #1 Tom 2017-09-11 14:35
Mindenki megnyugodhat, sokan játszottak már ezekkel az energiákkal, ráadásul sokkal jobban, mégsem lett semmi bajuk. Az 1001. röfögős riffre, szerintem már a jó öreg Lucifer is csak vállat von.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.