Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg az Amberjack első albumát!

Megjelent és végighallgatható az Amberjack első nagylemeze, a Storm. A Pulzus tehetségkutató 2016-os győztesei két évvel Hookup című bemutatkozó EP-jük után jelentkeztek új anyaggal.

0503amberjack

Stílusát tekintve leginkább talán vintage rocknak, netán americanának lehetne titulálni a hazai Amberjacket, akiknek május 2-án jött ki első albuma Storm címmel, a GrundRecords gondozásában. A tagok eltérő zenei múltjának, és ízlésének köszönhetően olyan dalok születtek, amelyekhez hasonlót igen ritkán, vagy egyáltalán nem hallani magyar zenekartól. A lemezen az Amberjack tagjain (Láng Vince – ének, Nagy Márk – gitár, Remete Marcell – gitár, Németh Csaba – basszusgitár, Haraszti Ádám – dob) kívül Budai Benjámin (billentyűs hangszerek) és Pákai Petra (vokál) is közreműködik. A felvételeket, valamint a keverést és a masteringet Csobánczi Péter és Szűcs Szabolcs készítette a budapesti TrashHill Studiosban

A lemez megtalálható az összes online streamszolgáltató oldal katalógusában, valamint fizikai formában is megvásárolható a zenekar honlapján, és koncertjein. A lemezbemutató a budapesti Gozsdu Manóban lesz május 5-én, az Alone In The Moon vendégeskedése mellett. További részletek.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 MV 2017-05-04 14:01
Végighallgattam egyszer... aztán még egyszer... Nagyon jó zene. Az első dal (a második track) igazán nem jött be, de a többi kivétel nélkül tetszett, energikus, igazi amerikai közép-nyugati hangulatú számok. És ami a lényeg: nincsenek elnyújtva. A hetvenes évek nagy zenéi, mint pl a Ten Years After, a Lynyrd Skynyrd jutottak eszembe. De akár említhetném a Europe legutóbbi lemezét is. És nem a nyúlást érzem, inkább a tisztelgést. Grat srácok!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.