Shock!

november 26.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg a Todd La Torre-féle Queensryche teljes albumát!

0618qrJúnius 24-én jelenik meg a Century Mediánál a Todd La Torre énekessel felálló Queensryche új albuma, ami szimplán csak a zenekar nevét viseli címként, és tizenegy vadonatúj szerzemény kerül fel rá. A lemez most teljes egészében meghallgatható.

A csapat történelemkönyvében kétségkívül új fejezetet nyitó anyag társproducere James „Jimbo” Barton volt, aki annak idején hangmérnökként jegyezte a banda legsikeresebb munkáit, az 1988-as Operation: Mindcrime-ot és az 1990-es Empire-t. „Gyakran mondják ezt más zenekarok is, de szilárdan hisszük, hogy évek óta egyik legjobb albumunkat készítettük el”, mondja a lemezről Scott Rockenfield dobos. „Mind hihetetlenül büszkék vagyunk azokra a közös erőfeszítésekre, amelyek eredményeként megszületett ez a lemez. Az, hogy Jimbóval dolgoztunk, és Todd belépése olyan mértékben pumpált új életet a zenekarba, amire nem is gondoltunk volna, mielőtt meg nem hallottuk a végeredményt.”

Rockenfield egy interjúban nemrég azt mondta: a lemez a bemutatkozó EP-től az Empire-ig terjedő korszak zenei irányvonalát idézi fel, de akár még az 1994-es Promised Land is ide sorolható. A zenekar hangsúlyozza, hogy a már ismert Redemption dal nem jellemzi a lemez irányvonalát, ugyanis minden egyes dal más és más – a közös nevező annyi, hogy a Queensryche fénykorát idézik.

A dallista az alábbi:

0430qr01. X2
02. Where Dreams Go To Die
03. Spore
04. In This Light
05. Redemption
06. Vindication
07. Midnight Lullaby
08. A World Without
09. Don't Look Back
10. Fallout
11. Open Road

A banda a már ismert Redemption és Where Dreams Go To Die után nemrég közzétette a Fallout stúdióváltozatát, amely a nagylemez első hivatalos single-je lesz, és eddig csak élő verzióban lehetett hallani. Az eddig elcsepegtetett témák tetejébe most a teljes album meghallgatható itt. A lemezről hamarosan mi is kritikát közlünk, egy alapos Todd La Torre-interjúval egyetemben.

Queensrÿche - Fallout by Century Media Records

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Myth 2013-06-18 09:11
Jó lett! Bár érezni rajta, hogy a régi anyagaikhoz képest nem újít túl sokat, helytálló témák vannak rajta. Az utóbbi 15 év anyagainál mindenesetre jobb.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.