Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg a The Dillinger Escape Plan első új dalát!

One Of Us Is The Killer címmel májusban jelenik meg a The Dillinger Escape Plan új albuma, amely a zenekar saját kiadójánál, a Party Smasher Inc.-nél jelenik meg. A zenekar még magához képest is extradurva, súlyos és szélsőséges albumot ígér, a Prancer című első új szerzeményt pedig máris nyilvánosságra hozták.

Greg Puciato énekes szerint az új Dillinger dalokon elég masszívan hallatszanak a csapat korai hardcore/punk hatásai, emellett pedig a legkülönösebb, legszerteágazóbb produkció, amin csak valaha is dolgoztak. „Mióta csatlakoztam a zenekarhoz, ez az első album, amelynél Ben küldött nekem előzetesen dalokat, én pedig azt mondtam ezekre: mi a fasz történik itt? Ez úgy szól, mint egy méhkaptár!”, mondta nemrég egy interjúban a frontember. A lemez első dala, a Prancer az alábbi linken meghallgatható.

A bandából a One Of Us Is The Killer megjelenése előtt barátilag távozott Jeff Tuttle gitáros, akinek helyére az a James Love tért vissza a fedélzetre, aki 2005-ben és 2006-ban egy rövid ideig már gitározott a Dillingerben. Greg eközben Max Cavalerával és Troy Sandersszel közös, még mindig név nélküli projektjének lemezén is nagyban dolgozik.

The Dillinger Escape Plan - Prancer from Odyssey Music Network on Vimeo.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.