Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg a Prophets Of Rage első saját dalát!

Augusztustól indul első turnéjára a Prophets Of Rage, a Rage Against The Machine hangszereseit és két ikonikus rappert tömörítő szupergroup. A zenekar máris rögzítette első saját dalát, amelyet alább meg is lehet hallgatni.

0601por

Kétségtelenül az év egyik szenzációja, hogy megalakult a Rage Against The Machine három hangszeresét, Tom Morello gitárost, Tim Commerford basszert és Brad Wilk dobost, illetve a Cypress Hillből ismert B-Realt és a Public Enemy egyik arcát, Chuck D-t tömörítő Prophets Of Rage szupergroup. A banda első amerikai turnéja augusztusban startol, és két dalt már fel is vettek: az egyik címe The Party’s Over, míg a másik Prophets Of Rage néven fut, és alább meg is hallgatható (a Public Enemynek 1988-ban volt már egy hasoncímű dala, amelyből emeltek is át szövegrészleteket ebbe az újba). Chuck szerint ugyanakkor teljes lemez nem várható ebben a felállásban. „Nem hinném, hogy legjobb esetben is összeraknánk két-három dalnál többet, mert mindennek organikusan, természetesen kell történnie”, mondta a rapper a Rolling Stone-nak. „Tíz dal a mai világban eleve sok egy kicsit. Könnyebb, ha azt mondjuk: itt van két-három dal, amit előadunk a régi számainkkal együtt, és ez tök jó. Nem akarom azt mondani, hogy a kevesebb több, de a kevesebb is elegendő.”

A Prophets Of Rage-től európai koncertek is várhatók.

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 JigsawJohnny 2016-07-19 12:20
Eléggé hozza a feelinget, ja. :)
Idézet
 
 
+5 #1 matheus 2016-07-19 12:00
Fhúbazdmeg, kár, hogy nem lesz belőle teljes lemez. Számomra hozza a RATM-érzést, Chuck D és B-Real is állatul nyomja (bár lehet elfogult vagyok mert imádom a Cypress Hill-t).
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.