Shock!

január 16.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg a Haunt Of Jackals első albumát!

0107hauntofMegjelent és meghallgatható a Haunt Of Jackals első nagylemeze. A zenekar két oszlopa, Carey Howe és Geoff Gayer a Leatherwolf klasszikus felállásában játszott annak idején.

Bő másfél-két éve még nagyon úgy festett, hogy hirtelen Leatherwolfból is kettő lett: a Dean Roberts dobos és Michael Olivieri énekes/gitáros vezette csapat mellett hirtelen felbukkant a színen egy másik mutáció is ugyanezen a néven, ahol az utóbbi évek újjáalakulósdijából kimaradt gitárpáros, Geoff Gayer és Carey Howe képviselte az ős-tagságot, de a frontember, Wade Black is Leatherwolf-veteránnak volt tekinthető: a Crimson Gloryban és a Seven Witchesben is megfordult, szirénahangú frontember énekelt a 2006-os World Asylum album első verzióján, amelyet aztán később Olivierivel is újra rögzítettek. Ez persze egyáltalán nem tetszett Olivieriéknek, és tavaly év elejére elrendeződött a helyzet: Howe és Gayer bandája Haunt Of Jackalsra változtatta a nevét. Később Dan Bruette dobos és Pat Guyton basszusgitáros is csatlakozott hozzájuk, Black helyét pedig egy Wreck Ignition művésznevű arc vette át.

A zenekar első nagylemeze most elkészült, méghozzá a Motörhead kollaboránsa, Cameron Webb producerkedése mellett. A honlapjukon az egész anyag meg is hallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.