Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg a Budapestre készülő Bury Tomorrow Jamey Jastával készült dalát!

Earthbound címmel jelenik meg január 29-én, azaz holnap a Nuclear Blastnél a Bury Tomorrow új albuma. A zenekar júniusban Budapesten is fellép, most pedig meghallgatható tőlük a Jamey Jasta vendégszereplésével készült 301 dal.

1213bt

Utoljára 2014-ben adott ki új lemezt a brit Bury Tomorrow, és a brit csapat nem pihen, már január végén érkezik a Runes folytatása Earthbound címmel. „Számomra ebben a lemezben minden benne van, amiről ez a zenekar valaha is szólni akart", mondja a frontember Dani Winter-Banes. „Az első három lemezünk amolyan saját trilógiát alkotott, de erre most mindannyian úgy tekintünk, mint egy esélyre, amelynek révén megmutathatjuk, mi mindenre vagyunk képesek. A lényegét akartuk megragadni annak, amit a rajongóink várnak tőlünk, és arra törekedtünk, hogy egyetlen árva másodperc elvesztegetése nélkül adjuk meg nekik mindezt. Tempót akartunk, súlyosságot, az én részemről pedig emellett ott volt még az a törekvés is, hogy a végeredmény egy circle pit szónikus megtestesülése legyen. És szerintem el is értük ezt."

1213btcA dalok listája az alábbi:

01. The Eternal
02. Last Light
03. Earthbound
04. The Burden
05. Cemetery
06. Restless & Cold
07. 301
08. Memories
09. For Us
10. Bloodline

A 301 dalban Jamey Jasta, a Hatebreed örökmozgó frontembere vendégszerepel, ez alább meghallgatható. A zenekar természetesen intenzív koncertezést is tervez az Earthbounddal, és ennek jegyében június 14-én Budapesten is fellépnek, méghozzá a Killswitch Engage, az Architects, az August Burns Red és az Atreyu társaságában. További részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.