Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Halford és a Five Finger Death Punch: „Azt mondtam, a részese akarok lenni ennek”

0514ivanrobNem egyedül a Revolver Golden Gods díjátadón játszotta el a Five Finger Death Punch tagságával a banda új kislemezdalát a Judas Priest frontembere, Rob Halford, hanem a dal stúdióváltozatában is szerepet vállalt.

„Kaptam egy emailt a srácoktól, és ahogy az a metalban lenni szokott, simán csak nekiugrottunk, hogy meglássuk, mi sül ki belőle”, mondta a kooperációról Eddie Trunknak Halford, aki a május 2-ai Revolver Golden Gods díjátadón élőben is előadta a Lift Me Upot a Five Finger Death Punch tagságával. „Mondták, hogy van egy jó daluk, és megkérdezték, lenne-e esély rá, hogy beugorjak és felnyomjak pár énektémát. Elküldték a dalt, én pedig amint meghallottam, egyből felvillanyozódtam, és azt mondtam: a részese akarok lenni ennek! Így aztán pár nappal később már Las Vegasban voltam, és fel is vettük a dalt. Most találkoztam először a srácokkal személyesen, nagyszerű arcok, nagyszerű zenészek, nagyszerű metalt nyomnak. Egyből összebarátkoztunk.”

A Death Punch kétrészes új stúdióalbuma végül a The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell címet kapta, az első felvonás július 22-én, a második valamikor ősszel kerül a boltokba.

A Lift Me Up itt hallgatható meg.

 

Hozzászólások 

 
-1 #2 Edward_Richtofen 2013-05-15 10:22
Nekem tetszik.
Idézet
 
 
+3 #1 PX3 2013-05-14 17:25
Hát, ez egy nagy nulla.

Inkább csinálnának egy jó albumot, mert, ha mindkettő ilyen 'semmilyen' zenékkel lesz tele, akkor nagyon nagy csalódás fog érni emiatt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.