Shock!

július 05.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hajtóműként szívja majd be a nézőket a Slipknot

Az április 20-án Los Angelesben megrendezett Revolver Golden Gods díjátadóról természetesen a Slipknot is képviseltette magát, a BareBonesMusic pedig mind Joey Jordison dobost, mind Shawn Crahan ütőst megkérdezte a banda jövőjéről és a nyári koncertekről. A jó hír, hogy mindketten szeretnének új albumot. A rossz, hogy még nem tudják, elkészül-e valaha.

„Hogy akarok-e újabb Slipknot lemezt? Abszolút!", mondta Shawn Crahan. „Nem vagyok jós, szóval nem ígérhetek semmit. Te is és én is meghalhatunk akár a mai napon... Szóval akarok lemezt, igen. De hogy tudok-e biztosat mondani arról, lesz-e valaha? Nem." Joey Jordison dobos (a képen) is azt mondta, hogy mindenképpen szeretne új Slipknot albumot, és nem kevesebb mint tizenhét új dalötlettel már rendelkezik is hozzá.

A nyári európai koncertek a zenekar első fellépései lesznek a tavaly elhunyt basszusgitáros, Paul Gray nélkül. A Paul helyére állított Donnie Steele a korai korszakban gitározott a bandában. Egyelőre nem tudni, hogy szerepeltetése csupán ideiglenes, vagy hosszabb távon is vele képzelik el a jövőt.

„Talán nehéz követni, amit mondok, de legyen...", mondta a koncertekről Crahan. „Szóval vegyünk egy F-16-os vadászgépet. Amikor a pilóták a gépben tartózkodnak, ott van körülötte egy nagy piros folt. Ez a biztonsági zóna. Ha ezen belül tartózkodsz, kiváló esélyeid vannak arra, hogy a hajtómű beszívjon és a másik oldalon kiköpjön. Na, a mi színpadunk körül is egy ilyen nagy piros folt lesz a koncerteken. Már azelőtt sírni fogok, hogy ráléptem volna az első lépcsőre, ami a deszkákra vezet. De nekem és a bandának is óriási szükségünk van erre. Baromira várom a turnét, de tudom, hogy nehéz lesz."

„Nagyon érzelemgazdag koncertekre kell számítani, és őszintén gondolom, hogy talán az egész karrierem legjobb fellépései lesznek ezek", tette hozzá Jordison. „Az utóbbi hetekben az új basszusgitárosunkkal, Donnie Steele-lel próbáltam, és ezek a zenélések is csak ezt erősítették bennem. Minden ég most körülöttünk."

A zenekar tagjai Corey Taylor énekes kivételével egyébként úgy tudni, mind száz százalékosan elkötelezettek a Slipknot folytatása mellett, egyedül a frontember tett lebegtetős jellegű nyilatkozatokat az utóbbi hónapokban a jövőről.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.