Shock!

június 25.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Ha valami nem tesz boldoggá, azzal elegánsan fel kell hagyni”

Felhagy a dobolással Phil Varone. A Saigon Kick és a Skid Row egykori ütőse egyszerűen elveszítette érdeklődését a hangszer iránt.

0318varone

Legutóbb a Red Dragon Cartel tavaly év végén megjelent második albumán, a Patinán hallhattuk dobolni Phil Varone-t, és mint most kiderült, valószínűleg ez az utolsó alkalom is egyben. „Nincs semmiféle nagy történet, egyszerűen csak elveszítettem a szenvedélyemet a dobolás iránt", írja hivatalos nyilatkozatában a zenész. „Ahogy öregszem, a dobok a listám aljára csúsztak vissza, mert ma már nem boldoggá tesznek, hanem csak fáj tőlük mindenem. És ha valami nem tesz boldoggá, vagy elveszíted vele kapcsolatban a szenvedélyedet, akkor azzal elegánsan fel kell hagyni. Én pedig harminc év után elegánsak felhagyok a dobolással. Most vettem fel a pályafutásom legjobb lemezét Jake E. Lee-vel és a Red Dragon Cartellel, és a legjobb zenészekkel játszom, tehát a lehető legjobbkor hagyom abba."

Az 51 éves Varone annak idején a Saigon Kickben vált ismertté, de később játszott többek között a Skid Row-ban is. A tengerentúlon emellett valóságshow-s szereplései miatt a rockszíntéren túlmenően is ismert figurának számít, sőt, egy időben még a pornószakmába is belekóstolt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Claudius Oltarimanus 2019-03-19 01:25
Nagyon helyes, már rég be kellett volna tiltani! :D

https://www.youtube.com/watch?v=lb7_DtYdG0s
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.