Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ha nem tetszik a zene, hát nem tetszik, senkinek sem kötelező megvennie”

November 9-én jelenik meg a Jake E. Lee által vezetett Red Dragon Cartel második albuma. A lemez címe Patina lesz, új ritmusszekció debütál rajta, és Crooked Man címmel most a második számot is közzétették róla.

1008rdc

Hosszas szünet után tért vissza az aktív zenéléshez a Red Dragon Cartel első nagylemezével Ozzy Osbourne és a Badlands volt gitárosa, Jake E. Lee, amelyet zenekarával Budapesten is bemutatott. A második album ősszel jön ki a Frontiers gondozásában Patina címmel, amelyen Jake és Darren Smith énekes mellett Phil Varone dobos (korábban többek között Saigon Kick és Skid Row), illetve Anthony Esposito basszusgitáros (Lynch Mob, Ace Frehley) játszott, producere pedig a veterán Max Norman (Ozzy Osbourne, Megadeth, Savatage) volt.

reddragoncartel_cA dallista az alábbi:

01. Speedbag
02. Havana
03. Crooked Man
04. The Luxury Of Breathing
05. Bitter
06. Chasing Ghosts
07. A Painted Heart
08. Punchclown (bónusz)
09. My Beautiful Mess
10. Ink & Water

„Nagyon változatos hangzások és dalok szerepelnek a lemezen, és lesz rajta néhány meglepetés is", mondta Jake még tavaly az anyagról. „Sokszor elmondtam már, és biztos seggfejnek tűnök miatta, de nem az a célom, hogy az emberek elégedettek legyenek. Márpedig a szórakoztatóiparban alighanem ez lenne a dolgunk: megadni a közönségnek, amire vágynak. Én viszont nem ezért dolgozom, és soha nem is ezért dolgoztam. Magam miatt csinálom ezt. Lehet, hogy ez önző módon hangzik, de az embernek hűnek kell lennie önmagához. Olyan zenét játszom, amilyet én szeretnék hallani. Azt legfeljebb remélhetem, hogy másoknak is tetszeni fog, de ha nem, hát ez van. Ha nem tetszik nekik, hát nem tetszik, senkinek sem kötelező megvennie. Viszont úgy gondolom, mindenkinek érdemes meghallgatnia, mert érdekes. Kicsit meg akarjuk kavarni a dolgokat. Itt nincs biztonsági játék, amikor azt játszod, amit az emberek várnak tőled."

A Havana című első dal már ismert, most a Crooked Man is meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.