Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ha nem élvezzük, amit csinálunk, akkor mi a francért csináljuk egyáltalán?”

Elveszített egy énekest az ohiói Mushroomhead: Waylon Reavis különböző személyes problémák miatt távozott a maszkos terrorbrigádból. Két főállású frontemberük persze még így is maradt, szóval nagy gond természetesen nincs...

1007mushroomhead

Tizenegy év és három nagylemez után, helyrehozhatatlan személyes nézeteltérések miatt otthagyta a Mushroomheadet Waylon Reavis, aki 2004 óta teljesített szolgálatot a maszkos csapatnál. „Meghoztam a döntésemet, és a Mushroomhead is meghozta a magáét", mondta a szakításról a frontember. „És ennyiben maradunk. Profik vagyunk, előadók vagyunk, ilyesmi bizony előfordul. Már nem voltam benne ebben egy ideje. Kijelentkeztem, a saját ügyeimmel foglalkoztam. Nem volt benne a szívem, nem volt benne a lelkem. Egyszerűen kitelt az időm a Mushroomheadnél. Tizenegy évnyi csodaszép emléket gyűjtöttem a zenekarban, de most készen állok valami másra, a változásra. Túl hosszú időre ragadtam bele ugyanabba a monotóniába, miközben számos döntéssel nem értettem egyet azt illetően, merre tartunk. Ami egyébként rendben van, az ilyesmi is az élet része: nem kell mindig, mindennel egyetértened. Viszont mindig tartsd szem előtt, hogy csak egyszer vagy itt, akárcsak én. És ha nem élvezzük, amit csinálunk, akkor mi a francért csináljuk egyáltalán? Most itthon vagyok a családommal, és hosszú ideje először nem érzem magamon a Mushroomhead terhét. Innentől nem az én problémám ez az egész, és örülök, hogy ennyi volt. Ettől még persze nekik a legjobbakat kívánom."

Mivel a bandában így is két további énekes dolgozik a nemrég visszatért eredeti frontember, Jason „J. Mann" Popson és Jeffrey „Nothing" Hatrix személyében, különösebb fennakadást persze aligha okoz majd a dolog... A banda legutóbbi lemeze, a The Righteous & The Butterfly tavaly jelent meg, és karrierjük során először bekerült az amerikai Top 20-ba is, egyenesen a huszadik helyre.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 cápaidomár 2015-10-07 22:06
Ja, és az a kezekből összerakott maszk, hát az nagyon állat.
Idézet
 
 
+5 #1 cápaidomár 2015-10-07 21:57
Már egy ideje igazából nem követem figyelemmel amit csinálnak (na jó, elég szellősen azért mégis, pedig sűrűbben kéne), de a XX a mai napig az egyik kedvenc lemezem. Never Let It Go, Before I Die, Bwomp, 43; ezek mára már számomra klasszikussá értek. (Ahogy persze az egész lemez is.)

Nagyon súlyosan alulértékelt csapat a Mushroomhead, úgy gondolom.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.