Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ha holnap meghalnék, elégedett lennék, hogy ez a lemez az utolsó kinyilatkoztatásom zenészként”

0711prAz eredeti tervek szerint már idén kijött volna, de végül csak jövő év elején jelenik meg a kaliforniai Papa Roach új nagylemeze, a F.E.A.R. (Face Everything And Rise). A Kevin Churkóval rögzített album igen változatosnak és súlyosnak ígérkezik.

Jacoby Shaddixék Las Vegasban, Kevin Churko producerrel (Ozzy Osbourne, Five Finger Death Punch, Hellyeah) rögzítették a 2012-es The Connection utódját, amely az Eleven Seven kiadónál jön ki jövő év elején. „Nagyon büszkék vagyunk mindarra, amivel előrukkolunk ezen az albumon”, mondta az énekes az alaszkai KWHL rádiónak. „Igazi banger lemez… Egy olyan producerrel akartunk dolgozni, aki súlyosabb területeken mozgott eddig, kicsit ki akartuk próbálni, milyen vele a munka. A zenében pedig vannak hard rockos, heavy metalos és popos elemek, meg minden. Nagyon változatos, de ettől még egy újabb klasszikus Papa Roach-album. Ha holnap meghalnék, elégedett lennék, hogy ez a lemez az utolsó kinyilatkoztatásom zenészként.”

Shaddix korábban a banda történetének legbetegebb anyagát emlegette az interjúkban. A F.E.A.R. (Face Everything And Rise)-ra olyan dalok kerülnek majd fel, mint a címadó, a Just As Broken As Me, a Never Have To Say Goodbye vagy a Gravity.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.