Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ha az emberek veszik a fáradságot, hogy gyűlölködjenek, azt mutatja, hogy a zenekar növekszik”

A Halestorm tagságát különösebben nem izgatja, hogy a szakmában kígyót-békát kiabálnak rájuk a múlt heti Grammy-díj miatt, amit metal nagyágyúk előtt happoltak el. Arejay Hale szerint a köpködés csak annyit mutat, hogy a zenekar egyre nagyobb és nagyobb.

„Nem sértődünk meg az ilyesmin", mondta a Halestorm dobosa, Arejay Hale – Lzzy Hale énekesnő testvére – a Noisecreepnek a bandát a Grammy miatt ért bírálatok kapcsán. „Úgy gondoljuk, mindenkinek olyan őszintének kell lennie, amilyen csak lenni akar. Az igazat megvallva én arra számítottam, a Lamb Of God fog nyerni. Ami az egészben érdekes, hogy még hatással is voltak arra a nótára, amivel nyertünk. Imádjuk a Lamb Of Godot, és az összes többi jelölt zenekar olyan, akikre felnéztünk kölyökként. Legendás előadókat jelöltek a kategóriánkban, és talán mi voltunk azok, akiket azért emeltek ki, hogy az őrségváltást reprezentálják. De ezt nem a mi tisztünk eldönteni."

Hale szerint a sok gyűlölködő léte alapvetően arról tanúskodik, hogy egy adott zenekar egyre nagyobbá válik. „Ott a Nickelback is: szeretem őket, de az emberek utálják őket. Ez az egész csak arról tanúskodik számomra, hogy masszívan hatalmassá váltak. Mi ezzel a gond? Ha az emberek veszik a fáradságot arra, hogy akármiért is gyűlölködjenek egy adott bandára, az egyértelműen mutatja, hogy az a zenekar növekszik és növekszik, egyre több és több rajongó talál rájuk. És ez egy értékelendő dolog. A nővéremmel együtt tizenhat éve csináljuk ezt, ami hosszú idő. Ez a Grammy azt jelenti számunkra, hogy megcsináltuk. Ami azért is fontos, mert csak ehhez értünk, nincs B-tervünk."

A Halestorm márciustól Európában, áprilistól az Egyesült Államokban turnézik.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 denpatrik 2013-02-19 01:53
lehet h, nemkell 20-30 év.Az évek során jópár badát láttam már eltűnni a süllyesztőbe mindössze 1-3 év alatt Pl. anno amikor még csak olyan 14 éves lehettem 1x csak felkapottá vált a Tokio Hotel,az osztályomban minden csajtól csak azt lehetett hallani h,Tokio Hotel így meg úgy,a tévében is mindenhol azokat a tetveket lehetett látni,aztán kb. alig 2 éven belül eltűntek a süllyesztőbe.......és milyen fura ismertem 1csajt aki a talán a legjobban oda volt értük,aztán későb pont ő utálta meg őket.Asszem ilyen az amikor valaki felkap egy előadót és akkor már mindenkinek rá kell hallgatni és terjed a sok szarság.De főleg pop bandákra igaz ez,rengeteg hirtelen felkapott pop banda tűnt le pár éve alatt.-hála istennek
Idézet
 
 
+11 #1 the raven 2013-02-18 10:06
....a zenekar növekszik....majd meglátjuk 20-30 év múlva,hol lesz a zenekar...ostobaság szerintem,hogy egy kalap alatt intéznek el más és más súlycsoportú bandákat.A rock/metál nagyon szerteágazó,sőt ,már szét kéne választani,szer intem.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.