Shock!

április 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gyorsan gyógyul Gary Meskil, nem marad el az augusztusi magyar koncert

0728meskilJó hírekkel szolgálhatunk: Gary Meskil állapota nagyon sokat javult a pár héttel ezelőtti, brüsszeli utcai támadás után, és augusztus 3-ától ismét Európában koncertezik a Pro-Painnel. Mindez azt jelenti, hogy a magyarországi koncert sem marad el.

Ott lesz a Barba Negra Trackben augusztus 16-án a Pro-Pain azon frissítés szerint, amelyet péntek délelőtt tettek ki a közösségi felületekre. „Gary múlt héten hazarepült Brüsszelből a floridai Sarasotába, hogy elmenjen egy szájsebészhez, és tovább lábadozzon a július 3-ai traumatikus élmény következményeiből", áll a nyilatkozatban. „Az első szájsebészeti beavatkozás sikeresen lezajlott, a következő pedig szeptember elején esedékes. Boldogan és büszkén jelenthetjük be, hogy Gary most már ismét napi szinten énekel, és száz százalékosan elkötelezett, hogy ismét színpadra álljon az augusztus 3-án, a müncheni Free & Easy Festivalon kezdődő újabb turnékörben!"

A közzétett turnémenetrendben tehát a magyar buli is szerepel. „Hihetetlen, mennyire drasztikus változásokat produkálhat az élet egyik pillanatról a másikra", mondja Gary. „Hálás vagyok, hogy túljutottam ezen a nagyon nehéz időszakon, és hogy augusztusban képes leszek ismét elindulni előre a Pro-Painnel. Mindenkinek köszönöm a tántoríthatatlan támogatást, és remélem, mindannyian eljöttök majd a bulikra, hogy megünnepeljük a visszatérésünket!"

 

Hozzászólások 

 
+17 #1 RobertThorn 2017-07-28 14:52
Na végre valami igazán jó hír is van a sok tragédia után.
Hajrá Gary :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.