Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gary Meskil: „Otthagytak az utcasarkon haldokolva”

0711meskilJúlius 3-án utcai támadás érte Gary Meskilt Brüsszelben. A Pro-Pain frontembere már jobban van, de még mindig nem tudni, folytatódhat-e a zenekar Budapestet is érintő aktuális turnéja.

Múlt héten utcai rablás áldozata lett a belga fővárosban Gary Meskil, a Pro-Pain frontembere, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba, miután egy csoport rajtaütött. „Pár nappal ezelőtt konkrétan ott hagytak az utcasarkon haldokolva, és senki sem segített, amíg a mentők nem érkeztek ki a helyszínre", írta Meskil a Facebookon. „Miután kizsebeltek, egy jégcsákánnyal bekaptam egy ütést a fejemre, aztán páran megtámadtak. Komolyan úgy gondolom, hogy a NY Yankees sapkám mentett meg. Eltört az orrom, a szemüvegemet a szemembe zúzták, és az arcomban meg az állkapcsomban is elszenvedtem pár törést. A fejsérülés miatt rengeteg vért veszítettem, így többszörös transzfúzióra volt szükség. A csillapítatlan vérzés volt az, ami az orvosok szerint majdnem végzett velem. Tizenkét napon át akartak bent tartani műtét és lábadozás céljából, de meggyőztem őket, hogy engedjenek ki, mert úgy tűnt, nem szenvedtem semmiféle neurológiai károsodást, az operációt pedig könnyebben el lehet végezni az otthonomhoz sokkal közelebb."

Meskil a következő pár napban kap végleges szakvéleményt az állkapcsa állapotáról, amely jelenleg nem zárul megfelelően, így nem tud sem szilárd táplálékot fogyasztani, és emiatt az éneklés sem igazán menne neki most. A turné folytatásáról a következő egy-két hét folyamán döntenek – mi nem fogadnánk arra nagyobb összegben, hogy Gary fel fog tudni lépni augusztusban Budapesten, de ne legyen igazunk... A frontember egyébként hangsúlyozza, hogy a történtek ellenére pozitívan tekint a jövőbe. „Ami történt, nem változtat a véleményemen Brüsszelről és a polgárairól, ez az eset számos helyen megtörténhetett volna. Szerintem egyszerűen rossz helyen voltam rossz időben..."

 

Hozzászólások 

 
+4 #30 drughi 2017-07-13 16:03
Idézet - Szilágyi Balázs:
Egyébként valóban hagyjuk is ezt most.A lényeg, rendbe Jöjjön Gary fater

Egyébként ja ez a lényeg, mielöbbi felépülést neki! Nyomatom is az energiát egy Voice of Rebellionnal! \m/
Idézet
 
 
+5 #29 Szilágyi Balázs 2017-07-13 15:54
Egyébként valóban hagyjuk is ezt most.A lényeg, rendbe Jöjjön Gary fater
Idézet
 
 
+10 #28 Draveczki-Ury Ádám 2017-07-13 15:43
SZOLGÁLATI

Még mielőtt nagyon belemennénk, most szólok: engedjük el ezt a témát a Shock!-on, eddig sem akartuk ráhúzni az oldalra, és ezután sem szeretnénk.

Nem azért, mert bármit is el akarnánk hallgatni (úgy tudom, belga lapokban lejött az információ, hogy bevándorló hátterűek az elkövetők, vagy legalábbis van közöttük ilyen is), vagy mert lebecsülnénk a téma fontosságát, hanem mert úgysem jutunk vele sehová, felesleges szardobálást pedig nem szeretnénk látni itt egyik oldal elvakult idiótáitól sem. Ezt most szintén nem konkrétan értem itt valakire, tehát senkit sem idiótáztam le az eddigi hozzászólók közül, hanem a jövőre nézve mondom, mielőtt elharapózna a csevej.

Köszi a megértést.
Idézet
 
 
+6 #27 SSlayer6 2017-07-13 15:30
Ha olyan Belgiumban az (i)gazság szolgáltatás mint itt, lehet még Garynek kell bocsánatot kérnie, ha az arccsontja felsértette a támadók öklét és még ők szenvedtek lelki traumát miközben ütötték-rúgták. Kapnak egy kis ejnye-bennyét és már minden rendben. Ha netalántán bevándorlók voltak, akkor meg meghúzzák magukat valamelyik (nem létező) no-go zonába, oda úgy se megy be a rendőrség.
Egyébbként külön tetszik, az ilyen esetekben, ha esetleg kissebbségi elkövetőkről van szó hogy mivel kirabolták enyhítő körülmény, mert nem rasszista indíttatásból követték el, hanem "megélhetési" bűnözés volt, wtf.
Idézet
 
 
+10 #26 Szilágyi Balázs 2017-07-13 15:28
Az a szánalmas, hogy ha azt mondom, sokkal nagyobb az esélye annak, hogy a tájidegenek az elkővetók akkor mindjárt indul a nácizás...na de ha tényleg így van akkor nem kellene inkább elgondolkodni?a 2. Vh óta a keresztény hetero fehérember önvédelme esetén mindig ide lyukadunk ko
.Más mindenkinek szabad védenie saját kultúráját sőt az nagyon jó is szép is.Na de ha mindezt a fehér teszi az csúnya maradi és persze nácifasisztasov iniszta.Senkit nem utálok a bőrszíne miatt de a mérleg állása nem éppen megfelelő.A bűntudat keltés ez alatt a 80 év alatt sikeres volt.
Idézet
 
 
+1 #25 Igor Igorovics 2017-07-13 15:22
A link végéről lemaradt egy "n". Bocs.
Idézet
 
 
+3 #24 Igor Igorovics 2017-07-13 15:21
Idézet - Draveczki-Ury Ádám:
Idézet - Karesz papa:
Arra celoztam, hogy az ugynevezett nevetseges europai jogrendben meglehetos biztonsagban lehet elni szemben pl. az amerikaival, ahol brutalis buntetesi tetelek vannak, a statisztikak viszont messze nem igazoljak ennek az eredmenyesseget , sot. Persze a statisztikak ferditenek es torzitanak, kiveve, ha a sajat allitasunkat tamasztjak ala. Az oroszoknal meg en voltam. Kosz, maradnek europaban, akkor is, ha nem tokeletes, mert nem az.

Bennem is felmegy a pumpa, amikor például olvasom, hogy Breiviknek van pofája a hideg kávé meg a kevés számítógépes játék miatt rinyálni, de a számok szerint például tényleg a norvégiai elítéltek körében legkisebb a visszaesők aránya. Bár nyilván erre is rá lehet mondani, hogy csak hazugság.

Mondjuk ez egy eléggé komplex kérdés, amit felvetettél. Norvégiában nem azért illeszkednek vissza a társadalomba, mert annyira fel lenne lazítva a rendszer, hanem mert külön módszereket dolgoztak ki arra, hogyan lehet visszaintegráln i a bűnözőket a társadalomba. Például, ha valaki a sitten csicskáztat, abúzál másokat, azt elzárják, ezért aztán senkinek sem az érdeke, hogy terrorizálja a cellatársait, a gyengébbeket stb.. Aztán a kiváló feltételek tényleg abban segítenek, hogy ne egy szociopata idegroncs jöjjön ki, hanem egy társadalom számára hasznos ember. És idáig teljesen jó is a rendszer. És most elkanyarodnék Norvégiától. A probléma ott kezdődik mikor egy brutális támadást, egy súlyos testi sértést egy felfüggesztette l vagy ami még rosszabb egy nagyobb pénzbüntetéssel megússza az elkövető. Nem kell messzire menni, itthonról is több ilyen esetről is hallottam, de az Indexen is volt róla egy cikk, hogy egy rakás bűncselekményér t, amiért simán kiszabható lenne letöltendő, csak pénzbüntetéssel , közmunkával stb sújtanak. Mikor egy állkapocscsont törésért ilyen 20-30 000 forintos büntetéssel megússza az elkövető, annak nincs visszatartó ereje. Na már most Norvégiában, ha valakinek eltörik szándékosan az állkapcsát az tuti sittre megy.

Az említett cikk: http://index.hu/belfold/2015/12/29/itelkezesi_gyakorlat_a_birosagon_kozmunka_jovatetel_letoltendo_felfuggesztett_borton/
Idézet
 
 
+3 #23 Vanishpower 2017-07-13 15:12
Idézet - drughi:
Idézet - Vanishpower:
Idézet - drughi:
Brüsszel ugye tele van "tudjukikkel". De nyilván ez egy eset a sok közül, ugyanakkora az esély hogy őslakos volt mint muszlim ingyenélő. Nem tipp!


Szerintem nem az ember származása határozza meg, hogy ki milyen ember, hanem a viselkedése. Ésbár tény, hogy a legtöbb bűntényt kisebbségiek, muszlimok, bevándorlók vagy menekültek követik el, azért nem szabad átalánosítani. Az elkövetők bűnözők voltak akiket el kell kapni és megbűntetni, továbbá intézkedéseket tenni, hogy ez többé ne történhessen meg. A Pro-Pain meg király és Gary jól teszi, hogy ilyen értelmesen kezeli a helyzetet.

Rohadtul idegel ez a fene nagy polkorrektkedés ami a "fejlett" nyugaton tombol. Én csak annyit irtam hogy mivel tele van a nyugati normákat tagadó, léhűtő, saját barbár kulturája szerint élő bevándorló muszlimokkal a város igy elég nagy eséllyel a tettes onnan került ki. Mint amikor vidéken lopják a tyúkot, lincselnek, külföldön meg elkapják a "magyar" stricit többrendbeli törvénysértések miatt - mind tudjuk kikről van szó és mégis megy a maszatolás és a strucc effektus. Nem mind az de bizonyos népcsoportra/vallásra jellemzőek igy értelemszerüen elsőnek arra gondol az ember. Ahogy egy sikkasztásnál sem egy néger vagy cigány ugrik be, nem igaz?



Értem én amit írsz és még azt sem mondom, hogy nincs igazad. Ez egy nagyon nehéz kérdés és jó megoldás talán nincs is rá.
Idézet
 
 
+8 #22 drughi 2017-07-13 15:07
Ja és azt tegyük hozzá hogy majdnem belehalt egy "sima" rablásba. Nem az volt hogy befenyittékik, kicsit betámadták...nem, majdnem meggyilkolták MIUTÁN elvették az értékeit. És hasonlo tipusu esetekről rengeteg video van fent a neten ahogy az európába bevándoroltak csoportosan, létszámfölénybe n vernek össze, nyomoritanak meg europai állampolgárokat . Egyedül sétálókat, párokat... Svédországban halálra is erőszakolják a nőket sok esetben. És ezek már sok éves sztorik, bőőőven a migráns láz elöttről...
Idézet
 
 
+7 #21 drughi 2017-07-13 14:59
Idézet - Vanishpower:
Idézet - drughi:
Brüsszel ugye tele van "tudjukikkel". De nyilván ez egy eset a sok közül, ugyanakkora az esély hogy őslakos volt mint muszlim ingyenélő. Nem tipp!


Szerintem nem az ember származása határozza meg, hogy ki milyen ember, hanem a viselkedése. Ésbár tény, hogy a legtöbb bűntényt kisebbségiek, muszlimok, bevándorlók vagy menekültek követik el, azért nem szabad átalánosítani. Az elkövetők bűnözők voltak akiket el kell kapni és megbűntetni, továbbá intézkedéseket tenni, hogy ez többé ne történhessen meg. A Pro-Pain meg király és Gary jól teszi, hogy ilyen értelmesen kezeli a helyzetet.

Rohadtul idegel ez a fene nagy polkorrektkedés ami a "fejlett" nyugaton tombol. Én csak annyit irtam hogy mivel tele van a nyugati normákat tagadó, léhűtő, saját barbár kulturája szerint élő bevándorló muszlimokkal a város igy elég nagy eséllyel a tettes onnan került ki. Mint amikor vidéken lopják a tyúkot, lincselnek, külföldön meg elkapják a "magyar" stricit többrendbeli törvénysértések miatt - mind tudjuk kikről van szó és mégis megy a maszatolás és a strucc effektus. Nem mind az de bizonyos népcsoportra/vallásra jellemzőek igy értelemszerüen elsőnek arra gondol az ember. Ahogy egy sikkasztásnál sem egy néger vagy cigány ugrik be, nem igaz?
Idézet
 
 
+5 #20 Szilágyi Balázs 2017-07-13 13:05
Mielőbbi gyógyulást Garynek!!!Nem akarok semmilyen vitába keveredni de az tuti, hogy főleg Európa nyugati fele puhány és nem sima lapáttal ássák a sírjukat
Idézet
 
 
+5 #19 bélféregtámadás 2017-07-13 12:25
Idézet - Batwing:
Jó sok komment érkezett. Én továbbra is a rossz jogrendszert hibáztatom az ilyesmikért. A bűnözők is olyanok, mint bárki más, addig nyújtózkodnak, amíg a takarójuk ér. Sajnos egyre nagyobbakat nyújtózkodhatna k, mivel a büntetés nem arányos az elkövetett bűn mértékével. Ezek a tények, ezért van egyre több bűncselekmény. A gyilkosok személyiségi jogai és egyéb ilyen baromságok pedig az agyrém kategóriába tartoznak. Véleményem szerint ha valaki féreg módjára rabol, öl, annak ne legyenek már ugyan olyan személyiségi jogai mint másnak.

Igy van! Aki lop anak vágják le a kezét s aki gyilkol azt fejezék le!Régen enm nem ment még ez a "b...ziskodás"akor még volt érték s becsület!Ha el loptál valamit a földes úr le vágta kezedet s töbet nem gondolkodtál rajta de mna már a sok kiss "pöcs" a Facebok előt nézi a pornót s masturbál aszttán lop a saját édes anyjától is a "fűre" ki végeztetném azokat is a gecibe e!
Idézet
 
 
+4 #18 Batwing 2017-07-13 12:04
Jó sok komment érkezett. Én továbbra is a rossz jogrendszert hibáztatom az ilyesmikért. A bűnözők is olyanok, mint bárki más, addig nyújtózkodnak, amíg a takarójuk ér. Sajnos egyre nagyobbakat nyújtózkodhatna k, mivel a büntetés nem arányos az elkövetett bűn mértékével. Ezek a tények, ezért van egyre több bűncselekmény. A gyilkosok személyiségi jogai és egyéb ilyen baromságok pedig az agyrém kategóriába tartoznak. Véleményem szerint ha valaki féreg módjára rabol, öl, annak ne legyenek már ugyan olyan személyiségi jogai mint másnak.
Idézet
 
 
+5 #17 Draveczki-Ury Ádám 2017-07-13 09:43
Idézet - Karesz papa:
Arra celoztam, hogy az ugynevezett nevetseges europai jogrendben meglehetos biztonsagban lehet elni szemben pl. az amerikaival, ahol brutalis buntetesi tetelek vannak, a statisztikak viszont messze nem igazoljak ennek az eredmenyesseget , sot. Persze a statisztikak ferditenek es torzitanak, kiveve, ha a sajat allitasunkat tamasztjak ala. Az oroszoknal meg en voltam. Kosz, maradnek europaban, akkor is, ha nem tokeletes, mert nem az.

Bennem is felmegy a pumpa, amikor például olvasom, hogy Breiviknek van pofája a hideg kávé meg a kevés számítógépes játék miatt rinyálni, de a számok szerint például tényleg a norvégiai elítéltek körében legkisebb a visszaesők aránya. Bár nyilván erre is rá lehet mondani, hogy csak hazugság.
Idézet
 
 
+4 #16 Karesz papa 2017-07-13 09:33
Arra celoztam, hogy az ugynevezett nevetseges europai jogrendben meglehetos biztonsagban lehet elni szemben pl. az amerikaival, ahol brutalis buntetesi tetelek vannak, a statisztikak viszont messze nem igazoljak ennek az eredmenyesseget , sot. Persze a statisztikak ferditenek es torzitanak, kiveve, ha a sajat allitasunkat tamasztjak ala. Az oroszoknal meg en voltam. Kosz, maradnek europaban, akkor is, ha nem tokeletes, mert nem az.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.